vrijdag, juni 21

Zo stel je het ideale bed samen!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Toe aan een nieuw bed? Dan is het internet waarschijnlijk je beste vriend. Zeker nu in de coronatijd. Maar wanneer je op zoek gaat naar een nieuw bed, kom je al snel tot de conclusie dat het aanbod wel érg groot is. Daardoor is het geen wonder dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig zijn er ook in de coronatijd genoeg mogelijkheden om snel het juiste bed samen te stellen. In dit artikel zetten we een aantal handige tips op een rijtje.

Denk ook aan het matras!

Wanneer je toe bent aan een nieuw bed, zal je wellicht direct naar een mooie ombouw kijken. Bedenk echter wel dat deze ombouw weinig effect heeft op je nachtrust. Om je nachtrust te verbeteren zal de gehele slaapcombinatie op orde moeten zijn. Dat betekent bovenal dat je over een goed matras moet beschikken. Beoordeel daarom eerst of je huidige matras nog een rondje mee kan of dat je deze beter ook direct kunt vervangen.

Natuurlijk is het in deze tijd een stuk lastiger om het perfecte matras te vinden. Zeker als je ze in de winkel niet eerst uit kunt proberen. Gelukkig is ook hierbij het internet weer je beste vriend. Hier vind je eenvoudig het best geteste matras, zodat je zeker weet dat je er straks heerlijk bij zult liggen. Kom je er toch nog niet helemaal uit? Bij sommige winkels is het in deze tijd ook mogelijk om het matras thuis uit te proberen. Hierbij kun je een aantal dagen of weken proefliggen en vervolgens een keuze maken.

Denk ook aan het matras

Lees reviews online

Online is tegenwoordig enorm veel te vinden. Natuurlijk is iedere situatie anders en zal iedereen baat hebben bij een andere bed combinatie, maar in de meeste gevallen zijn reviews wel heel waardevol om te lezen. Wanneer een specifiek bed enkel negatieve recensies ontvangt, dan kun je er bijna vanuit gaan dat dit geen goede keuze is. Hetzelfde geldt natuurlijk voor overwegend positieve recensies. Let er wel op dat je voor een onafhankelijke site kiest om recensies te lezen. Op sommige kanalen betalen bedrijven namelijk zelf om goede recensies te plaatsen, waardoor je nog steeds geen objectief oordeel kunt vellen.

Je kunt ook zogenaamde vergelijkingstestjes erbij pakken. De beste boxsprings van 2021 neemt je bijvoorbeeld mee in het aanbod van dit moment en welke boxsprings als beste uit de test komen. Zo weet je zeker dat je enkel de beste kwaliteit kunt verwachten en het bed ook aan jouw wensen voldoet.

Maak een afspraak in de winkel

Door de huidige versoepelingen is het in de meeste gevallen weer mogelijk om de winkels zelf te bezoeken. Hierbij moet je wel een afspraak maken en geldt er doorgaans een specifiek tijdvak waarin je kunt winkelen. Neem daarom gerust contact op met een beddenspeciaalzaak en leg jouw situatie uit. Wellicht kun je zo een langer tijdvak reserveren, zodat je eerst alle bedden en matrassen zelf kunt zien en uitproberen en bovendien de nodige advies kunt ontvangen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Share.

About Author

Leave A Reply