vrijdag, juni 21

Boxspring Caresse voor een betere nachtrust

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Boxspring Caresse is een prima keuze als je opzoek bent naar een manier om uitgeruster wakker te worden. De moderne bedden van tegenwoordig richten zich voornamelijk op uitstraling. Dat is ook niet heel vreemd, aangezien we steeds meer waarde hechten aan de sfeer in onze slaapkamer. Het is niet alleen meer een plek om in te slapen, maar ook tot rust te komen en ons af te sluiten van de buitenwereld. Even een zak chips erbij pakken, een Netflix-serie opzetten en genieten van de stilte om je heen. Ideaal om de volgende dag weer heerlijk opgeladen op je werk te verschijnen. Of toch niet? Juist door ons drukke leven is het van essentieel belang dat we toekomen aan een goede nachtrust. Dit wil echter niet altijd lukken en vaak ligt dat aan het bed en matras. De boxspring Caresse is speciaal ontwikkelt om de nachtrust van mensen te verbeteren en de belasting op het lichaam te verminderen. In dit artikel vertellen we meer over de werking en de voordelen van de boxspring Caresse.

Boxspring Caresse, zorg voor een betere slaapbelevenis

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om de hele nacht door te slapen en in de ochtend uitgerust wakker te worden. Sterker nog, uit onderzoek blijkt dat ruim 35% van de Nederlanders chronisch vermoeid is. Dit heeft niet alleen te maken met drukke banen of jonge kinderen, maar ook door een slechte slaapbelevenis. Als een matras of bed niet lekker ligt, zal dit grote invloed hebben op jouw nachtrust. De boxspring Caresse is speciaal ontwikkelt om de slaapbelevenis te verbeteren. De makers van deze boxspring hebben jarenlang research gedaan om het beste bed voor een goede nachtrust te ontwerpen. Naast de boxspring Caresse produceert dit merk nog veel meer andere essentials voor de slaapkamer, denk aan een matras, topper, overtrekken en ga zo maar door. Alles is uitvoerig getest op gebruiksgemak en comfort. Combineer dit bed bijvoorbeeld met een luxe zijden hoeslaken, en je bent verzekerd van een goede nachtrust. 

Boxspring Caresse: dit zijn de voordelen

Steeds meer mensen kiezen voor de boxspring Caresse, maar waarom eigenlijk? Hierboven lazen we al dat de boxspring ontworpen is door onderzoekers. Zij hebben onderzocht wat er precies fout gaat in het slaappatroon van de slechte slapers onder ons. Ze hebben bewegingen van het matras gecontroleerd, gekeken naar de spieren die overbelast werden en andere factoren meegenomen in hun berekening voor het perfecte bed. Hierbij is het vooral belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van een matras die zich goed vormt naar het lichaam en in de zomers koel blijft, terwijl je in de winter kan genieten van een aangename temperatuur. Je hebt verschillende boxsprings in de collectie. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de zilver, goud en platinum collectie van de boxspring Caresse. Het verschil zit hem vooral in de functionaliteit en uitstraling van het bed. Zo zie je bij de gold-editie dat er gebruik wordt gemaakt van verstelbare lattenbodems en een luxe uitstraling. Bij de platinum collectie voeren ze dit nog even door tot max! Zo vind je altijd wel een bed wat past bij de luxe van jouw slaapkamer. Dat wordt vast heerlijk slapen in jouw boxspring Caresse!

Share.

About Author

Leave A Reply