zaterdag, mei 28

De hipste tuintafels van dit moment

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nu de lente weer voor de deur staat, duiken we massaal de tuin in om deze klaar te maken voor het mooiste seizoen van het jaar. Tuintafels zijn hierbij natuurlijk ontzettend praktisch. Fijn om lekker lang te tafelen op een mooie voorjaarsdag of om simpelweg met vrienden en familie te borrelen in de tuin. Wanneer jouw huidige tuintafel echter aan vervanging toe is, dan kan dit van enorme negatieve invloed zijn op de uitstraling en sfeer in de tuin. Bovendien verliest deze ook snel zijn functionaliteit.

Ben jij toe aan een nieuwe tuintafel? Maar heb je nog geen idee welke tuintafel het meest geschikt is? Laat je dan inspireren door de grootste tuintafel trends van dit moment!

Duurzaamheid

Duurzaamheid speelt in alle facetten van het leven een zeer belangrijke rol. Wanneer we kijken naar de interieur- en zelfs kledingtrends van dit moment, dan zien we dat duurzaamheid bijna overal bovenaan staat. Dat is bij het kopen van tuintafels niet anders. Mensen denken steeds meer aan het milieu zodra ze een aankoop doen. Bovendien wordt er ook gekeken naar het materiaalgebruik van de verschillende producten. Hierbij is het belangrijk dat deze zo min mogelijk het milieu hebben belast, evenals tijdens het productieproces.

Duurzaamheid speelt dus ook bij het kopen van tuintafels een zeer belangrijke rol. En dat heeft niet alleen voordelen voor het milieu, maar op de lange termijn ook voor je portemonnee. Duurzaamheid gaat namelijk bijna altijd hand in hand met een veel langere levensduur. Hoewel je op het eerste gezicht misschien wat meer geld kwijt bent aan een duurzame tuintafel, verdien je dit dus op de lange termijn weer eenvoudig terug. Met name omdat je niet zo snel meer toe zult zijn aan een nieuwe tafel.

Wie kiest voor duurzaamheid, kiest voor een oplossing voor de lange termijn. Zo weet je zeker dat je voorlopig weer vooruit kan en je niet wéér zeer spoedig een nieuwe tuintafel hoeft te kopen.

Natuurlijke materialen

Het gebruik van natuurlijke materialen behoort al jaren tot een enorme interieurtrend en ook in 2021 zal dat voorlopig nog niet veranderen. Ook bij tuintafels is dit duidelijk te merken. We kiezen weer massaal voor verschillende houtsoorten. Niet gek ook, want deze tuintafels zijn ontzettend sterk en bieden ook nog eens een geweldige natuurlijke uitstraling. Hierdoor zijn ze niet alleen prettig om aan te zitten, maar ook om naar te kijken. Met een nieuwe natuurlijke tuintafel geef je jouw tuin direct de sfeer die je zoekt.

Unieke exemplaren

Naast de standaard tuintafels zien we ook steeds meer vraag naar uniciteit. Mensen die eens iets anders willen dan normaal. Die naar de unieke kenmerken kijken van een tuintafel en op basis van uniciteit beslissen. Ook dat heeft talloze voordelen, want aan uniciteit tegenwoordig geen gebrek meer. Bovendien geef je je tuin zo een geheel nieuw tintje en weet je zeker dat dezelfde tuintafel ook niet bij drie verschillende buren in de tuin staat. Belangrijk om juist in deze tijd je eigen persoonlijkheid te laten zien en van een geheel persoonlijke sfeer in de tuin te genieten. Zeker nu we de komende zomer waarschijnlijk weer meer tijd dan ooit in eigen tuin zullen doorbrengen.

Share.

About Author

Leave A Reply