donderdag, januari 27

Zo kies jij de gordijnen die bij jou passen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gordijnen zijn echt sfeerbepalend voor in jouw woning. Ook al heb je een prachtig interieur: als je gordijnen hier niet bij passen dan is dit . Ben jij ook op zoek naar nieuwe gordijnen? Wij geven je graag een aantal tips waar je op moet letten bij het aanschaffen.

Vind een gordijn in een passende kleur

Het kiezen van een kleur is net zo belangrijk als het type gordijn. Kies voor een kleur die past bij de rest van de ruimte. Via Pinterest of een woonmagazine kun je inspiratie opdoen en zie je wat voor een invloed de kleur van een gordijn heeft op de sfeer van een ruimte. Naast de kleur is het ook belangrijk om te kijken naar het materiaal en de patronen van de sfeer. Zo heb je bijvoorbeeld effen gordijnen, maar zijn er ook gordijnen met een patroon erin.

Vind een gordijn in een passende kleur

Transparantie

Een praktisch punt is de transparantie van het gordijn. Ben je op zoek naar gordijnen voor de slaapkamer? Dan vinden veel mensen verduisterende rolgordijnen een goede optie. Dit type rolgordijn houdt zonlicht tegen en weerkaatst de warmte. Ben je op zoek naar een gordijn voor de woonkamer? Dan zijn lichtdoorlatende gordijnen een goede optie. Ben je meer op zoek naar decoratieve gordijnen? Transparante gordijnen zijn dan ideaal.

De juiste maat voor jouw gordijnen

Waar wil je het gordijn bevestigen? Het is belangrijk dat je goed van te voren weet wat voor een lengte en breedtemaat je nodig hebt. Natuurlijk kun je zelf de maten opmeten, maar als je zeker wilt weten dat de maten kloppen kan het een goed idee zijn om contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf, zoals Raamdecoratie.com. Bij partijen zoals deze heb je een meetservice. Let erop dat gordijnen verkrijgbaar zijn in diverse standaardmaten, maar dat er ook bedrijven zijn die raamdecoratie op maat maken. Ga dus op zoek naar een bedrijf die heeft waar jij naar op zoek bent om zo, zo lang mogelijk plezier te beleven van de gordijnen.

Share.

About Author

Leave A Reply