dinsdag, december 6

Dit zijn de kenmerken van een Wicker loungeset

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Wil jij af van die lelijke oude tuinset en een nieuwe en comfortabel loungeset? Dan ben je hier aan het juiste adres. Veel loungesets lijken op elkaar en daarom kan het lastig zijn om een goede te vinden die voldoet aan jouw wensen. Wij leggen je in dit artikel de kenmerken uit van een wicker loungeset. De loungesets van Wicker zijn perfect voor elke tuin en voor kleine maar ook grote gezinnen en/of vriendengroepen. Lees je mee?

Landelijk en modern

De loungesets van Wicker zijn te herkennen aan de landelijke stijl. Deze loungesets zijn gemaakt van kunststof vlechtwerk. Door dit vlechtwerk komt Wicker aan haar naam, want Wicker is de naam van het vlechtwerk. Het materiaal is 100% kunststof en daardoor erg duurzaam. De loungesets van Wicker zijn erg comfortabel en zien er dus landelijk uit. En je kunt de loungesets van Wicker het hele jaar buiten laten staan, want het materiaal is weerbestendig. Ideaal, toch?

Naast de landelijke stijl heeft Wicker ook moderne loungebanken. Deze Wicker loungesets hebben een aluminium frame waardoor de Wicker loungeset een moderne look krijgt. Deze serie is nog erg nieuw en zien er ontzettend mooi uit. De armleuningen zijn van aluminium en daaronder zit het wicker waardoor de loungeset er top uitziet. Een heuse aanrader!

Diverse soorten

Wicker heeft een enorm divers aanbod van loungesets. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een diningset, waar je kunt eten, maar ook kunt loungen! Dit kan door een hoge tafel aan te schaffen met een loungebank. Heb je toch liever een lage tafel, dan kun je de hoge tafel vervangen voor een lage tafel of een poof. Heb je geen ruimte om zo’n grote loungeset van Wicker aan te schaffen? Geen probleem. Je kunt ook een aantal verstelbare loungestoelen aan te schaffen. Bij deze stoelen kun je bijvoorbeeld een voetenbankje of bijzettafel aanschaffen. Op die manier beleef je toch het ‘ loungegevoel’ en kun je heerlijk in je tuin genieten van de zon.

Materiaal

De loungesets worden gemaakt van wicker. Dit materiaal ziet eruit als riet, maar is in feite kunststof. Het is zeer duurzaam en sterk materiaal dat lang mee gaat. De loungeset van Wicker kan het hele jaar buiten blijven staan omdat de kunststof draden weerbestendig zijn. Er wordt gebruikgemaakt van verschillende soorten wicker draden, namelijk platte, ronde en halfronde. En wist je dat de Wicker loungesets met de hand worden gemaakt? Daarom kan er soms verschil zitten in kleur, draad en weefpatroon. De wicker draden worden om het aluminium framewerk gespannen. Dit framewerk krijg een speciale coating waardoor het frame kras- en stootvast is. Dus heb je kleine kinderen die weleens wat slopen of een onhandige man, dan hoef je je geen zorgen te maken dat je Wicker loungeset krassen krijgt. Een ander voordeel is dat aluminium bijna niks weegt. Dus vind je de plek waar je Wicker loungeset staat niet mooi? Dan kun je hem heel gemakkelijk verplaatsen omdat het bijna niks weegt.

Er zijn dus enorm veel voordelen aan het aanschaffen van een loungeset van Wicker. Door de kenmerken van de loungesets van Wicker op een rijtje te zetten, hopen we dat je wat meer inzicht in Wicker hebt gekregen!

Share.

About Author

Leave A Reply