donderdag, juli 18

Wat is de beste plaats voor je tuinkachel?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zeg hallo tegen de lente – hét seizoen waarin we onze huiskamer verruilen voor de frisse buitenlucht en waarin de avonden perfect zijn voor een BBQ-feestje of om in de tuin te relaxen met je favoriete mensen. Om die vibe compleet te maken, is een tuinkachel je nieuwe beste vriend. Met één klik op de knop bestel je tegenwoordig zo’n sfeermaker. Je kunt een pelletkachel of gashaard kopen of met hout aan de slag gaan. Je geniet dan niet alleen van gezellige kampvuurromantiek, maar blijft ook lekker warm als de zon onder is. Super toch?

Nu denk je waarschijnlijk: “oke, maar waar zet ik dat gezellige vuurbeest dan neer? Mag dat zomaar overal?” Geen zorgen, in dit artikel loodsen we je door de do’s en don’ts.

Waar mag je je tuinkachel plaatsen?

Heb je een leuke veranda, een knus tuinhuisje of een overdekte loungehoek? Dan kriebelt het vast om daar je tuinkachel neer te zetten. Je zit daar overigens heel vaak. Maar let op: niet elke spot is even geschikt. Wil je zo’n gezellige vuurhaard onder een overkapping? Zorg dan wel dat hij helemaal dicht is. Open vuurtjes zijn fantastisch, maar niet onder je houten veranda en zeker niet zonder een goede rookafvoer.

De veranda valt af. Waar zet je je tuinhaard dan?

Zorg dat je tuinkachel in de buurt van je zitplek staat, maar wel op een slimme plaats. Geen open vuur onder lage daken of plekken waar je rookoverlast kunt veroorzaken. Ook onder bomen of dicht bij struiken kun je beter geen vuurtje stoken.

Twijfel je wat in jouw tuin de perfecte plek is voor een kachel? Schakel dan de hulp in van experts, zoals de toppers van Krul Alltech. Zij weten alles van veilige installatie en zorgen ervoor dat je zonder zorgen kunt genieten.

Wie kan je tuinkachel plaatsen?

Zelf je tuinkachel installeren? Dat kan, maar vooral als je een overkapping hebt, laat je dit het beste over aan de professionals van Krul Alltech. Zij fixen een geschikte rookafvoer en checken of je plekje wel zo ideaal is als het lijkt. Meer ontdekken over kachels of een hout-, gas- of pelletkachel kopen voor in je tuin? Neem dan een kijkje op de website van Krul Alltech en laat je inspireren. Zo ben je helemaal klaar voor een onvergetelijke avond in je tuinparadijs!

Share.

About Author

Leave A Reply