zaterdag, mei 28

Tips voor het gebruik van laminaat in je woonkamer

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Het leggen van een vloer kan een lastige aangelegenheid zijn. Er is namelijk enorm veel keus en de verschillen zijn enorm. Om je een handje te helpen, hebben wij enkele tips op een rijtje gezet voor het gebruiken van laminaat in de woonkamer.

De kleur van het laminaat matchen bij jouw woning

Het lijkt wellicht niet zo, maar de kleur van het laminaat kan een zeer grote rol spelen voor het interieur in de woning. Dit kan dan ook de uitstraling van je hele interieur op een goede of slechte manier beïnvloeden. Zorg er dan ook voor dat je de vloer met de juiste kleur legt. Weet je niet precies welke kleur je nodig hebt? Bestel dan eens kleurstalen!

Een goede ondervloer is het halve werk

Het is belangrijk om een ​​goede ondervloer voor je laminaat te kiezen, deze gaat langer mee en heeft meerdere praktische eigenschappen. Zo heb je geluiddichte kelders waar jij en je buren heel blij mee zullen zijn. Veel ondervloeren isoleren ook de warmte, wat een positief effect heeft op uw elektriciteitsrekening. Al met al zorgt een goede ondervloer er dus voor dat uw laminaat in vele opzichten beter uit de verf komt.

Kiezen van de juiste grootte

Laminaat is verkrijgbaar in smalle, brede en extra lange planken. Het formaat dat u kiest, is van invloed op het visuele effect. Als je een grote woonkamer hebt, laten lange planken de kamer langer lijken en brede planken zorgen ervoor dat de kamer ruimer lijkt. kleine woonkamer Kies smalle tafels – ze laten de kamer groter lijken. Bij een vloerengroothandel zijn dan ook alle soorten en maten laminaat verkrijgbaar. Dit geeft je de ruime keuze om exact mee te nemen waar je naar op zoek bent. Wacht niet langer af, en sla direct je slag!

Gemakkelijk onderhoud plegen

Onderhoud plegen aan laminaat is kinderspel. Door gemakkelijk te stofzuigen of te dweilen is de vloer weer in topconditie. Heb je vragen omtrent het onderhoud of zoek je een nieuwe laminaatvloer? Informeer dan een bij de specialisten van Bebo Parket. Zij staan je graag te woord.

Share.

About Author

Leave A Reply