zaterdag, mei 28

Meer ruimte in je slaapkamer? Neem een dakkapel!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Slaap je op zolder en ben je die krappe ruimte een beetje zat? Neem dan een dakkapel. Een dakkapel is de oplossing als je meer ruimte wil op zolder. Nu wordt je wellicht tegengehouden, omdat het nogal een investering lijkt. Het is een investering, maar één waar je je leven lang plezier van hebt. Graag vertellen we je de voordelen van een dakkapel!

De belangrijkste reden: meer ruimte!

De hoofdreden om een dakkapel te nemen is om meer ruimte te genereren en van je zolder een leefbare ruimte te maken. Dit is des te fijner als je slaapt op zolder. Nu stoot je niet meer je hoofd als je uit bed komt, maar kun je goed de benen strekken. Vanwege het schuine dak beschouwen veel mensen de zolder slechts als opbergruimte. De ruimte onder het schuine dak gaat als het ware verloren, dit is zonde! Met een dakkapel benut je je zolderruimte optimaal.

Meer lichtinval

Door een dakkapel met ramen creëer je ook meer lichtinval binnen. Je hebt meerdere en grotere ramen, waardoor je iedere ochtend kunt genieten van wakker worden in het daglicht. Ook kun je door deze lichtinval veel meer met de ruimte. Denk aan een studeerkamer of een kantoorruimte. In natuurlijk licht kun je je een stuk beter concentreren en zul je je fitter voelen. Meer licht is voor iedereen goed!

Je huis wordt meer waard met een dakkapel

Doordat er meer ruimte en meer lichtinval in huis is met een dakkapel stijgt je woningwaarde. Men hecht nou eenmaal veel waarde aan ruimte en natuurlijk licht, en dat begrijpen wij maar al te goed. Een dakkapel is dus altijd een dikke vette plus. Dat komt goed van pas, wanneer je ooit je huis wil verkopen.

Minder energiekosten

Daarnaast kun je met een dakkapel besparen op je energierekening. Hoe dat werkt? De dakkapellen van Jordens zijn voorzien van HR++ glas. Dit zorgt voor een goede isolatie van je woning, waardoor de temperatuur goed te regelen is. Hierdoor hoef je niet te stoken tijdens de koude winterdagen!

Share.

About Author

Leave A Reply