zaterdag, mei 28

Tips om insecten buiten te houden

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

In de zomer komen er weer allemaal verschillende beestjes naar buiten. Deze beestjes wil je vaak niet in je huis hebben. Hierom kan het handig zijn om maatregelen te nemen tegen insecten in je huis. Dit kun je het beste doen door te voorkomen dat ze binnen komen. Hierom zijn hier een aantal tips om insecten buiten je huis te houden. 

Neem een hor

Eén van de makkelijkste manieren om insecten buiten te houden, is door middel van een hor. Een hor zorgt er namelijk voor dat insecten niet naar binnen of naar buiten kunnen. Wel kan je huis luchten als je een hor hebt. 

Een hor is te vinden in een aantal verschillende vormen. Zo heb je een hor voor deuren, maar heb je ook een hor voor ramen. Vaak is het handig om bij elk raam en elke deur die naar buiten gaat een hor te hebben. Dit is de makkelijkste manieren om alle insecten buiten te houden. 

Omdat een huis meer ramen heeft en het vaak wel fijn is om te luchten, is een raamhor vaak de eerste keuze waar mensen voor gaan. Echter kan het zijn dat je een rare vorm raam hebt. Niet elk raam ondersteunt namelijk elke vorm van een hor. 

Als je hier last van hebt, kan het een goede keuze zijn om een raamhor op maat te bestellen. Een raamhor op maat zorgt er voor dat je deze op maat kunt laten maken voor je raam. Hierdoor is een hor voor elk raam mogelijk. Vooral als je een erg groot raam hebt of een klein raam hebt kan dit een goede keuze zijn om voor te gaan. 

Vliegengordijnen

Op insecten buiten te houden, kun je ook voor een vliegengordijn gaan. Deze werkt vooral voor grote insecten goed. Vaak kan het hierbij handig zijn om dubbelop te gaan. Dit zorgt er voor dat de grote insecten buiten de hor blijven en deze niet kapot maken. 

De kleine insecten worden dan tegen gehouden door hor. Hierdoor zorg je er voor dat je helemaal geen insecten in je huis krijgt. Insecten in je huis is namelijk niet iets waar je op zit te wachten. 

Vooral muggen zijn erg vervelend om last van te hebben. Dit komt omdat muggen er voor zorgen dat je muggenbulten krijgt. Vooral in je slaap zijn muggen erg vervelend. Dit komt omdat ze ’s nachts vooral actief zijn. 

Om te voorkomen dat muggen je huis binnen kunnen komen, kan het een goede keuze zijn om een hor te combineren met een vliegengordijn. De grote muggen worden buiten gehouden door het vliegengordijn en de kleine muggen worden tegen gehouden door de hor. Hierdoor heb je de ideale combinatie. 

Ook andere insecten zoals torren en vliegen worden hierdoor buiten gehouden. Vooral op het moment als je een hor hebt bij je deur kunnen deze niet goed binnen komen. Zo voorkom je dat je last hebt van vervelende insecten in je huis. Niemand houdt namelijk van insecten in huis. 

Share.

About Author

Leave A Reply