woensdag, juni 29

Thuiswerken in jouw eigen tuinhuis

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tijdens de corona pandemie zijn we met zijn allen massaal gaan thuiswerken. Nu we COVID steeds meer onder controle lijken te hebben, lijkt het erop dat het thuiswerken een blijvertje is. Voor veel werkgevers is 2 dagen werken op kantoor en 3 dagen thuis het nieuwe normaal. Wellicht geldt dit voor jou ook wel. Het belang van een goede thuiswerkplek wordt dus steeds groter. Maar wat nou als je in huis geen goede thuiswerkplek hebt? Je wil ongestoord je werk kunnen doen. Het liefst zonder dat jouw kroost om je heen loopt, je afgeleid kunt worden door dat wasje dat nog gedraaid moet worden of door de volle vaatwasser die nog opgeruimd moet worden. Heb je wel eens gedacht aan een tuinhuis dat je kunt gebruiken als thuiswerkplek?

Voordelen van een tuinhuis als kantoor

Een kantoor aan huis in jouw tuinhuis biedt erg veel mogelijkheden. Het grootste voordeel is dat je je werk en privé heel goed gescheiden kunt houden. Je kunt het tuinhuis inrichten als een echt kantoor waar je ongestoord kunt werken zonder enige afleiding. Wanneer je klaar bent met jouw werkdag kun je de deur achter je dicht doen. Wanneer je daarna weer ‘’naar huis’’ gaat, heb je echt het idee dat je jouw werkdag hebt afgesloten. Wat jouw relax tijd weer ten goede komt. Want zeg nou zelf, hoe groot is de verleiding om na 5 uur nog even die paar mailtjes te versturen? Met deze scheiding heb je jouw huis om in te wonen en jouw tuinhuis om in te werken.

Een ander voordeel is dat je jouw tuinhuis zo kunt inrichten naar jouw wensen en behoeftes. Het is namelijk een hele nieuwe ruimte die in jouw leefomgeving wordt geplaatst. Werk jij graag staand? Geen probleem, dan richt je je nieuwe tuinkantoor in met een sta bureau. Wil jij eens een andere sfeer creëren dan die grijze kantoor omgeving? Dan verf je jouw eigen tuinhuisje toch gewoon in een vrolijke kleur? Je kunt het hele kantoor inrichten naar jouw eigen smaak.

Werken in jouw eigen tuinhuis is goed voor je productiviteit

Een kantoor in je tuinhuis is niet alleen een goed idee om werk en privé gescheiden te houden, of om je eigen plekje te hebben. Jouw eigen kantoor staat namelijk midden in de natuur. De meeste tuinhuizen hebben veel grote ramen en zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout. Er is niets lekkerders dan tijdens je werk te genieten van frisse lucht en de natuur. Wist je dat dit ook nog eens goed is voor je productiviteit? Als jouw hoofd helemaal vol zit en er even niets meer uit je handen komt, loop je zo de frisse lucht en natuur in. Dit werkt verhelderend en hierna kun je met een leeg hoofd weer aan de slag.

Als thuiswerken toch de norm is, dan maar op kantoor in jouw eigen tuinhuis toch? Bij Fonteyn hebben ze een groot aanbod aan tuinhuizen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje in de grootste showroom livingroom van Europa.

Share.

About Author

Leave A Reply