woensdag, maart 29

3 tips voor jullie liefdesnestje

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gaan jullie binnenkort samenwonen? In een huurhuis of een koophuis? Of wil je je huis een nieuwe look geven voor jou en je ? Dan ben je hier op het juiste adres. Samenwonen is een grote stap in je leven. Een goed ingericht huis zorgt voor rust, warmte en sfeer wat een relatie alleen maar bevorderd. In dit artikel vertellen we je alles over hoe je het beste jullie liefdesnest kunt aankleden.

Breng sfeer in je huis

Om jullie paradijsje pas echt te laten stralen moet je zorgen voor sfeer in het huis. Sfeer breng je binnenshuis door te spelen met verlichting. Hang gezellige lampen op. Denk bijvoorbeeld aan oosterse lampen, deze geven een mooie warme weerkaatsing aan de muur wanneer het donker is. Wanneer je geen lampen gek bent, kan je ook kiezen om veel kaarsen te gebruiken. Dit is extra romantisch en brengt heel veel sfeer in huis.

Kies voor romantisch meubilair

Wil jij jouw liefdesnestje helemaal upgraden? Ga dan voor loveseats. Dit zijn stoelen die helemaal passen in je interieur. Ze zijn vaak kleurrijk, hebben een mooie stof en stralen luxe uit. Je kan deze stoelen ook goed combineren met leuke accessoires zoals bloemen. Hierdoor zorg je voor net dat beetje extra uitstraling. Deze stoelen en banken geven dat romantische gevoel en stralen liefde uit. Perfect om je huis mee aan te kleden. Je kan ze in verschillende soorten en maten krijgen. Kijk vooral waar jullie oog op valt.

Speel met accessoires

Je kan je huis omtoveren tot een liefdeshuis door te gaan spelen met accessoires. Voeg daarom leuke eye-catchers toe aan je wonen. Koop een lekker warm deken voor op de bank waar jullie samen onder kunnen liggen. Kies voor een houten plank waarop je lekkere hapjes kunt serveren en geniet samen tijdens een romantische film. Vergeet hierbij de vorige tip niet om een kaarsje aan te steken om het net wat sfeer te geven.

 Er zijn zoveel leuke mogelijkheden om een huis om te toveren naar jullie eigen liefdesnestje. Kijk vooral naar jullie eigen interesses en waar jullie geluk van worden. Dit is erg verschillend en wat voor de een kan werken hoeft voor de andere niet te werken. Mocht je met deze tips aan de slag willen gaan, kijk dan vooral verder naar jullie eigen liefdes bank waarin jullie onder een dekentje met warme verlichting aan het genieten zijn van elkaar.

Share.

About Author

Leave A Reply