donderdag, juli 18

Op deze manier hoef je niet elke keer weer naar de sauna toe

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Wil je in je eigen omgeving het dezelfde gevoel van ontspanning als wat je in een sauna ervaart? Denk er dan eens over na om een buitensauna aan te schaffen. Op deze manier hoef jij alleen maar je achterdeur uit te stappen en je bevindt je in een oase van rust. Daarnaast kan een buitensauna aardig wat tijd schelen. Je hoeft er namelijk niet heen te rijden. Hierdoor kan je zelfs met een drukke planning eventjes heerlijk genieten in de sauna. Wil je meer weten over een buitensauna? Lees deze blog dan verder! Wij vertellen er namelijk meer over.

Eventjes op rust komen

Voor dat je een buitensauna neemt is het handig om te kijken of je genoeg ruimte hebt in de achtertuin. Vaak heb is er wel genoeg ruimte voor een sauna met twee personen, maar als je meer personen kwijt wilt moet je er toch echt even een meetlint bij pakken. Wil je nog meer rust in de tuin? Maak er dan een heerlijke rustige oase van. Zet bijvoorbeeld palmbomen of olijfbomen als decoratie neer. Deze planten worden vaak geassocieerd met vakantie en rust. Schaf houten vlonders aan in dezelfde kleur als de sauna, hiermee kan je een veranda creëren. Hang gezellig lampjes op en je hebt al een heerlijke plek gecreëerd. Maak de ruimte af met een lounge set of hangmat, op deze manier kan je na de sauna nog heerlijk buiten genieten.

 Afkoelen na de sauna is cruciaal

De warmte van de sauna doet je goed, maar het is wel belangrijk dat je snel af koelt na de sauna sessie. Als je er niet voor zorgt dat je lichaam afgekoeld is kan je uiteindelijk hoofdpijn krijgen, benauwd worden en je kan behoorlijk gaan zweten. Een buitendouche mag dus zeker niet ontbreken. Om in de sauna sferen te blijven, raden we een stortemmer aan. Dit is een houten douche met een emmer bovenop. De emmer kan je aan de hand van een touwtje ‘omduwen’, hiermee komt het water op jou terecht.

 De partij Welvaere

Wil je meer weten over een buitensauna? Neem dan eens een kijkje op de website van Welvaere, hier staat meer informatie op en ze hebben een ruim assortiment aan buitensauna’s. Heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten.

Share.

About Author

Leave A Reply