donderdag, juli 18

Molenaarstrappen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De molenaarstrappen zijn handige trappen die je snel kunt verplaatsen. Daarnaast worden deze ladders ook steil geplaatst.

Snel verplaatsbare trap

De trappen van Van Eldik Ladders zijn eenvoudig en snel te verplaatsen. Dat komt doordat het een enkele en rechte trap is. Daardoor pak je hem makkelijk op om hem te gebruiken. De molenaarstrap specifiek is daarbij een trap die je goed kunt gebruiken in kleine ruimtes. Dus heb je wat minder ruimte op je overloop of wil je de trap plaatsen in een kleine kamer dan is deze trap zeer geschikt voor je. 

Geschikt voor meerdere doeleinden

Deze trap is voor meerdere functies geschikt. Zo wordt hij vaak gebruikt als opgang naar een vide of zolder. Maar ook als trap bij de boekenkast of kledingkast. Daarbij komt dat het mooie decoratieve trap is. Dus hij misstaat zeker niet in een interieur. Sommige huizen beschikken over een kelder. Ook hiervoor is de molenaarstrap een uitstekende oplossing. Zeker ook gezien de breedte van de trap. Met zo’n 40 centimeter past hij eigenlijk in ieder kelder- of zoldergat.

Leuningen voor een trap

Een trap is prima te gebruiken zonder hulpmiddelen. We kunnen het ons goed voorstellen dat je toch op zoek bent naar meer houvast. Dat kan met behulp van een trapleuning. Deze leuning kun je los bij de trap bestellen. Ze zijn verkrijgbaar in 1 meter en 1,5 meter. Daarbij maakt het niet uit of je de leuning aan de linker- of rechterkant plaatst. Het is zelfs mogelijk om meerdere leuningen achter elkaar te zetten wanneer je een lange trap nodig hebt. Je zorgt hiermee voor een veilige opgang naar de volgende verdieping. 

Houtsoort van de trap

Je kunt een molenaarstrap bestellen van grenenhout of beukenhout. Afhankelijk van je interieur kies je zelf wat het beste past. De beukenhouten variant is wat donkerder van kleur dan zijn dennenhouten zusje. De maatvoering van beiden is hetzelfde.

Bestel je molenaarstrappen bij Van Eldik

Je hebt een keuze gemaakt voor een mooie molenaarstrap. Dan bestel je deze natuurlijk bij de vakmensen van Van Eldik. Sinds 1892 maken zij de beste ladders en trappen. Uiteraard geven ze je graag advies over welke trap het meest geschikt is voor jouw situatie. Daarvoor mag je altijd bellen. Of kom langs in onze werkplaats in Ochten.

Share.

About Author

Leave A Reply