woensdag, juni 29

3 originele opties voor het plaatsen van foto’s op de muur

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een muur aankleden kan op verschillende manieren, maar een foto plaatsen is toch wel de meest populaire manier. Een mooie herinnering of een leuke foto van je kinderen of je partner ophangen is natuurlijk erg leuk. Dit is leuk om naar te kijken, en geeft daarbij ook iets extra’s aan de rest van je interieur. Een foto in een mooi fotolijstje ophangen op de muur is de meest bekende manier van een foto op een muur hangen. Echter zijn er tegenwoordig ook andere leuke en originele mogelijkheden.

Foto op canvas

Foto’s op canvas is een populaire manier van foto’s laten drukken. Een foto op canvas kan iets extra’s toevoegen aan de sfeer van je woonkamer. Daarbij is een canvasfoto ook vaak heel licht. Dit betekent dat je geen zware schroeven nodig hebt om deze foto makkelijk op te hangen. Een canvas heeft verder ook geen lijst nodig, en je kan het doek ook makkelijk schoon te maken. Een canvas trekt verder ook de aandacht doordat het verder van de muur komt dan andere foto’s, dit kan ook een leuk effect hebben. Een canvasfoto kan je in verschillende groottes krijgen, daarbij is het dus ook belangrijk dat je kijkt naar de ruimte die je hebt op de muur. Een foto op canvas laten drukken is zeker een aanrader.

Hexagon foto

Een hexagon foto is een zeshoekige foto, en is perfect voor het maken van mooie fotocollages voor aan de muur. Met deze foto’s creëer je een unieke sfeer in je woonkamer. Deze manier van foto’s laten drukken geeft je verschillende mogelijkheden. Zo kan je zelf de indeling maken van foto’s, en ook bepaalde vormen maken op de muur. Verder is het ook makkelijk om foto’s toe te voegen, vervangen of weg te halen. Dit komt omdat je deze foto’s kan ophangen doormiddel van een magnetische strip. Ben je uitgekeken op foto’s op de muur, dan kan je deze dus ook makkelijk vervangen. Verder zijn deze foto’s erg mooi in de woonkamer, maar in de keuken, slaapkamer en badkamer komen deze foto’s ook mooi tot hun recht. Deze hexagon foto’s zijn in verschillende materialen te krijgen. Zo kan je foto’s laten drukken op plexiglas, maar op aluminium en op forex valt ook onder de opties. Deze foto’s zijn daarbij ook goedkoop, en je kan zelf online deze collages al maken. De vele mogelijkheden en de originaliteit zorgen ervoor dat hexagon foto’s een aanrader zijn
voor iedere ruimte van je huis.

Hexagon foto

Fotobehang

Naast een foto op canvas en een hexagon foto, is er ook de mogelijkheid om fotobehang aan te schaffen voor de muren van je woonkamer. Met fotobehang heb je de mogelijkheid om een hele grote foto te plaatsen, die daarbij veel invloed heeft op de rest van de kamer. Fotobehang zorgt door deze invloed voor een unieke uitstraling die je bij niemand anders ziet. Je kan ervoor kiezen om fotobehang te laten maken van persoonlijke foto’s, maar in de praktijk blijken mensen vaak te kiezen voor foto’s uit de natuur of foto’s van bijzondere plekken. Je kan er voor kiezen om zwart-wit foto’s te kiezen voor op de muur, maar een klein beetje kleur kan ook iets toevoegen aan de sfeer. Fotobehang is in tegenstelling tot een foto op canvas of een hexagon foto een stuk meer aanwezig, dus dat betekent dat je ook zeker moet weten dat je de stap wilt ondernemen. Een fotobehang kan veel toevoegen aan je interieur, als je het goed doet natuurlijk.

Ophangen van foto’s

Er zijn verschillende mogelijkheden genoemd om foto’s op te hangen, maar het is ook belangrijk om even stil te staan bij het ophangen van de foto’s. De positie is namelijk erg belangrijk. Een mooie foto op canvas of een hexagon fotocollage is leuk, maar zonder goede positie heb je er niks aan. Het is dus van te voren belangrijk om te kijken naar waar je de foto wilt hebben, en ook te meten hoe groot een foto mag zijn. Een foto op canvas of een hexagon fotocollage kan je in verschillende maten krijgen. Bij het ophangen is het ook handig om gebruik te maken van een waterpas. Zo zorg je ervoor dat de foto’s recht hangen.

Share.

About Author

Leave A Reply