zaterdag, mei 28

Maak je interieur compleet met een lightbox

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Het stylen van een woning is een vak apart. Het is niet voor niets dat steeds meer mensen een interieurspecialist inschakelen om hun woning te stylen. Ondanks de design meubels en woonaccessoires blijft het vaak iets missen. Een persoonlijke noot, het gevoel van thuiskomen. Voordat je een dure vakman inschakelt om jou hierbij te helpen, geven wij jou graag een decoratieve tip om jouw interieur compleet te maken: een lightbox.

De lightbox is al jaren een zeer populaire woonaccessoires. Enkel jaren terug was het een ware hype en inmiddels heeft de lichtbak een prominente plek in veel interieurs ingenomen. Dat is dan ook niet zo vreemd. Een lightbox kan jouw woning binnen mum van tijd een stuk sfeervoller maken. Bovendien is het ook nog eens heel betaalbaar om een lichtbak aan te schaffen. Op lightboxen.nl zien we bijvoorbeeld diverse lightboxen voor zeer zachte prijsjes. Zo hoeft het stylen van een woning helemaal niet veel geld te kosten. Maar hoe maak je dan je interieur compleet met een lightbox?

Een persoonlijke noot

Een lightbox is een speciale lichtbak die voorzien wordt van letters, symbolen en zelfs afbeeldingen. Hierdoor kan je de bak helemaal naar eigen wens samenstellen. Bovendien zorgt het licht er ook voor dat je woning een stuk sfeervoller wordt. Het grootste voordeel van een lightbox zijn de vele mogelijkheden waar je plotsklaps over beschikt. Enkele jaren terug was het gebruik van quotes in huis helemaal hot. Overal verschenen lijstjes, schilderijen en zelfs muurschilderingen met bijzondere quotes. Heel leuk natuurlijk, maar wel jammer dat je niet kunt afwisselen. Met de lightbox ben je in staat om telkens nieuwe creaties te verzinnen. Ben je een bepaalde quote of afbeelding zat? Dan maak je simpelweg een nieuwe lightbox tekst. Daarom is het ook zo makkelijk om je woning een persoonlijke noot te geven. Plaats een mooie boodschap voor je gezinsleden of verzin samen een quote om van jullie huis een echt ‘thuis’ te maken.lightbox tekst

Een lightbox voor de kinderen

Als ouder ben je wellicht bekend met de volgende uitspraak: ‘je groeit letterlijk je huis uit.’ Veel ouders kiezen er daarom ook voor om de kinderen een apart hoekje in de woonkamer te geven. Een hoekje om hun speelgoed op te bergen en ongestoord te kunnen spelen. Toch heeft dit ook zijn weerslag op de sfeer in de rest van het interieur. Losliggend speelgoed en felle kleuren kunnen de rust en eenheid in de algehele sfeer verstoren. De oplossing? Zorg er voor dat alles matcht. Zorg voor een speelgoed box in dezelfde kleuren en materialen als de rest van het interieur en kies voor een mooi speeltafeltje. Ook het gebruik van een lightbox kan de zo gewenste sfeer bevorderen. Daar heb je geen specifiek interieuradvies voor nodig. Een simpele lightbox van enkele euro’s is voldoende om het speelplekje voor de kinderen op te vrolijken en een andere dimensie te geven. Bovendien biedt het ook nog talloze mogelijkheden voor de kinderen:

  • De kinderen kunnen ontelbare combinaties maken met verschillende letters, lettertypes, symbolen, afbeeldingen en emoticons. Dat prikkelt de creativiteit en staat garant voor uren speelplezier!
  • Een lightbox is goed om kinderen taalbewust te laten spelen. Door de verschillende letters uit te proberen en zo woordjes te vormen is het mogelijk om veel van de Nederlandse taal op te steken.
  • Urenlang speelplezier met grappige afbeeldingen en emoticons en een sfeervol licht in de woonkamer!
Share.

About Author

Leave A Reply