zaterdag, december 4

5 onmisbare items voor in de woonkamer 

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tegenwoordig worden we overweldigd door breed aanbod van meubels en accessoires. Overal waar we kijken, worden we verrast met nieuwe mogelijkheden en innovatieve ideeën. Daar kunnen we enorm van genieten. De meeste mensen hebben dan ook een hele verzameling ‘hebbedingetjes’ tot hun beschikking. Helaas krijg je wel vaak spijt van deze aankopen. Deze dingen zien er altijd super leuk uit, maar blijken later helemaal niet handig te zijn. Zonde eigenlijk! Daarom is het belangrijk om precies te weten wat er binnen jouw interieur nodig is. Wij zetten 5 essentials voor in de woonkamer voor jou op een rijtje. Dat wordt shoppen geblazen!

Bijzettafel

Een bijzettafel is echt onmisbaar in ieder interieur. Deze is multifunctioneel en kan voor meerdere toepassingen gebruikt worden. Ideaal als je even een paar snacks, drinken of accessoires kwijt wilt. Daarnaast is het niet alleen heel handig, maar ook nog eens zeer stijlvol. Op bijzettafel.nl vind je een breed scala aan tafeltjes in alle soorten en maten. Zo is er altijd wel een bijzettafel die bij jou en je interieur past.

Tip: een bijzettafel hoeft niet altijd een prominente plek in de kamer in te nemen. Misschien heb je wel een verloren hoekje in de kamer, een hoekje waar je je continu aan ergert omdat deze zo donker en saai oogt. Zo’n verloren hoekje kan je gemakkelijk oplossen met een stijlvolle bijzettafel en een mooie lamp. Zo geniet je binnen mum van tijd van een hoog sfeergehalte in huis!

Grote tafel in de woonkamer

Anno 2019 zien we dat de eethoek bijna niet meer gescheiden wordt van de woonkamer. Deze ruimtes worden samengevoegd voor een huiselijke en warme sfeer. Een grote (eet)tafel mag dan ook niet ontbreken in de woonkamer. Hier kunnen jullie samen als gezin een start maken aan de dag en deze ook weer eindigen met een warme hap. Een grote tafel is het centrale punt van de woonkamer, kies dan ook voor een tafel waar je trots op bent!

Lightbox

We kunnen niet meer om de populariteit van de lightbox heen. In woonwinkels, op social media en in de woningen van je vrienden en familie. Je ziet hem werkelijk overal. Dat vinden we ook heel begrijpelijk. Een lightbox is een leuke woonaccessoires om je creativiteit de vrije loop te laten en te genieten van een unieke lichtbron. Door middel van een geweldige lightbox tekst creëer jij binnen no-time een warme en gezellige sfeer in de woonkamer.

Bank

De bank is misschien wel de grootste sfeermaker in iedere woonkamer. Hier kom je samen met vrienden en familie en neem je de dag door met je gezin. Hier vinden de gezelligste gesprekken plaats en geniet je van je vrije tijd. Het is dan ook van essentieel belang dat je een weloverwogen keuze maakt. Je mag de bank best zien als pronkstuk van de ruimte, dat is hij ook echt!

Je mag met je keuze voor een bank best wel een beetje uitpakken. De bank is immers bepalend voor de rest van het interieur. Kies voor een sprekende of opvallende stof en ga voor een gedurfde kleurkeuze. Als we het interieuradvies van 2019 mogen geloven zijn gedurfde kleuren helemaal hot het komende jaar. Laat je creativiteit dan ook maar de vrije loop en geniet van een bank die zó uit een woonmagazine komt gewandeld.

Share.

About Author

Leave A Reply