zondag, februari 25

Landelijke banken van UrbanSofa.nl

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Is je bankstel aan vervanging toe of wil je gewoon iets nieuws? Wat de reden ook is, een nieuwe bank vinden kan een hele zoektocht zijn. Hou je van de landelijke stijl en ben je daarom op zoek naar een landelijke bank, is het zeker aan te raden eens bij UrbanSofa te kijken. Je kunt bij UrbanSofa namelijk helemaal zelf je bankstel samenstellen.

Zelf je bank samenstellen

De UrbanSofa bankencollectie bestaat uit heel veel verschillende modellen. Wanneer je op zoek bent naar een landelijke bank is een bank met losse hoes of een bank met prachtig capiton wellicht een goede optie. Waar je ook naar op zoek bent, bij UrbanSofa is er voor ieder wat wils. Ben je een mooi model tegengekomen? Vervolgens bepaal je de opstelling en kun je kiezen uit een van de 200+ meubelstoffen! Daarnaast kun je nog kiezen uit talloze opties, zoals de zitdiepte, de rugkussens etc. Je stelt je nieuwe bank dus helemaal naar jouw wens samen.

Waarom UrbanSofa?

Wanneer je jouw nieuwe bank hebt samengesteld, wordt deze helemaal met de hand gemaakt in de Europese fabriek van UrbanSofa. Hierbij spelen duurzaamheid en aandacht voor mens en milieu een grote rol. Daarnaast bieden ze hun meubels tegen een scherpe prijs aan. Dat kunnen ze doen, doordat ze kostbare schakels uit het proces weglaten. Zo besparen ze niet alleen op veel kosten, maar werken ze ook nog eens een stuk duurzamer. Ze doen bijvoorbeeld niet aan opslag en overslag, maar brengen je nieuwe bank met de nieuwste vrachtwagens rechtstreeks van de fabriek naar het verkooppunt waar jij je landelijke bank hebt gekocht.

Je favoriete bank bekijken

Ben je een mooie bank tegengekomen op de website van UrbanSofa en wil je deze in het echt bekijken? Dan kun je naar een van de UrbanSofa verkooppunten. Deze zijn er door het hele land, dus er is er altijd een bij jou in de buurt. Via de verkooppuntenpagina kun je gemakkelijk zoeken op je woonplaats en filteren op product. Daarnaast kun je voor vragen altijd contact opnemen met de klantenservice van UrbanSofa. Zij staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden.

Share.

About Author

Leave A Reply