zaterdag, november 28

Kenmerken van een Remeha Cv-ketel en welke bij jou past

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Remeha ketels behoren tot de beste ketels van de wereld. Een nieuwe cv-ketel koop je natuurlijk niet ieder jaar dus je kiest de combiketel die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Zo is niet alleen de grootte van je woning maar ook je persoonlijke waterverbruik heel belangrijk bij het kiezen van een nieuwe ketel.

Types Remeha Cv-ketel

Er zijn 3 types cv-ketels Remeha. Ieder model heeft zijn eigen kwaliteiten. Kies je voor een Remeha Avanta dan kies je voor een betrouwbare ketel. Deze is geschikt voor tussen- en hoekwoningen en zijn prima bij gemiddeld verbruik. Dan is er ook nog een Remeha Calenta. Deze ketel biedt een hoger comfort. Je zult bijvoorbeeld niet wakker worden van de geluiden als de verwarming aanslaat in de ochtend. De levering van warm water is groot. Binnen 2 seconden geniet je al van warm water. Ook een grote plus bij deze ketel is dat je verschillende koppelingen kunt maken met duurzame technieken, zoals zonnepanelen en een warmtepomp. Ook is er nog een ketel genaamd Remeha Tzerra. Dit is de ideale oplossing voor de kleine ruimte, denk hierbij aan een kleine woning of appartement.  Deze ketel is als beste getest door de Consumentenbond en ze zijn ook heel energiezuinig bij verwarming.

Cv-ketels van Remeha

Huren of kopen

De keuze van een cv-ketel kopen of huren is afhankelijk van verschillende factoren. Ga je bijvoorbeeld binnenkort verhuizen dan zou je kunnen overwegen om een ketel te huren. Je hoeft  het aankoopbedrag voor een nieuwe ketel niet te betalen als je weet dat je er toch nog maar een paar jaar gebruik van maakt.  Niet onbelangrijk is ook welk budget je hebt. Is het voor jou wel mogelijk om een cv ketel te kopen? Als je een nieuwe ketel koopt betaal je in een keer het aankoopbedrag. Je wordt nu wel de eigenaar van deze nieuwe ketel. Als je ervoor kiest om een cv-ketel te huren betaal je een voordelig maandelijks bedrag waar vaak een contract voor service en onderhoud bij in zit.

CV-ketel

Een cv-ketel in huis is erg belangrijk en eigenlijk ook onmisbaar in je huis. De ketel is onderdeel van een verwarmingsinstallatie. Deze installatie zorgt voor warm water waarmee alle kamers in je huis verwarmd worden. Een cv-ketel werkt meestal op aardgas. Als je beneden de thermostaat hoger zet gaat de ketel ook aan. Wanneer de brander van de ketel al het water heeft verwarmd, stroomt dit warme water door naar de verwarming. Het water wat nog in de verwarming zit, en dus koud is, gaat vervolgens weer naar de ketel. Dit water wordt weer opgewarmd.

Share.

About Author

Leave A Reply