zaterdag, december 4

Hoe blijf jij koel op je terras?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Door een schaduwdoek rechthoek webshop boven je terras te hangen, blijf je lekker koel op een zonnige dag. Het is een rechthoekige doek die je voor 95 procent tegen schadelijke UV-straling beschermt. Ze zijn schimmelwereld en makkelijk te bevestigen. Gemaakt van High Density Poly Ethyleen. Ze zijn tevens lichtdoorlatend waardoor je het idee hebt dat je onder een bladerdek zit. Ook kun je kiezen tussen waterdichte en niet-waterdichte varianten, de waterdichte is wat broeieriger maar maakt het wel mogelijk dat je ook tijdens de regen gewoon op je terras kunt zitten. Je kunt er van op aan dat deze schaduwdoek rechthoek niet scheurt vanwege het supersterke materiaal. Je kunt kiezen uit vele kleuren en afmetingen, en ze zijn ook in driehoeksvorm beschikbaar. Verschillende accessoires kun je erbij kopen zoals de spanmoer.

Een veilig vuurtje voor in huis

Wanneer je een veilig vuurtje voor in huis wilt creëren kun je ervoor kiezen een elektrische haard met warmte aan te schaffen. Deze heeft niet de nadelen van een gewone haard zoals CO2- of fijnstofuitstoot, En je hoeft niet op te blijven tot de vlammen doven. Het geeft een zeer realistisch vuureffect dankzij diverse technieken zoals Opti-virutel en Opti-myst Die laatste techniek laat een hele fijne waterdamp boven warm gekleurde lampen zweven. Je zult het amper van echt kunnen onderscheiden. Ook wordt de Pepper’s Ghost techniek toegepast; deze techniek weet geestverschijningen als illusie te vertonen bijvoorbeeld gebruikt in de Efteling. Veel modellen geven tevens warmte af, waardoor je de CV niet aan hoeft te doen. Visite uitnodigen wordt zo een feest. Je kunt kiezen uit diverse modellen: van een vrijstaand kachelmodel tot een inbouw elektrische haard met warmte of eentje tegen de muur aan (al dan niet hangend). Of je nu een modern of klassiek interieur hebt, je vindt ongetwijfeld een passende elektrische haard met warmte die bij jou past.

Infrarood op je terras

Genieten van infraroodlicht op je terras kan eenvoudig dankzij de verwarminglamp voor buiten. Dit is een mooie staande lamp, die je op je terras kunt zetten, aan de muur bevestigt of elders ophangt. Voor de echte design-liefhebber zeer geschikt. Je kunt ze in verschillende groottes kopen. Een ware blikvanger in de loungehoek van je terras. De warmtelampen werken met infraroodlicht, deze vorm van warmte wordt vergeleken met de warmte van de zon. Deze straling van de verwarminglamp voor buiten verwarmt je huid en dringt tevens diep door in je lichaam voor een weldadige warmte-ervaring. En, tot wel vijf meter afstand is de warmte voelbaar. Onder andere vervaardigd door het Belgische bedrijf Heatsail. De lamp werkt op stroom. Ook de compactere warmestralers (deze zijn op te hangen op je terras) zijn te koop. Diverse modellen zijn met bluetoothbediening beschikbaar, om op afstand de standen te kunnen bepalen. Met de diverse terrasverwarmers kun je dus op de koude avonden met je visite gerust gerust nog even buiten genieten!

 

Share.

About Author

Leave A Reply