zaterdag, december 4

Het hele jaar door zomer met bloemen behang 

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Wanneer u gek bent op bloemen, maar u niet over genoeg ruimte voor een mooie binnentuin of een stel groene vingers beschikt, is bloemen behang een prachtig alternatief! Bekleed uw muren met bloemen die lang mooi blijven, en geniet het hele jaar door van een zomers interieur.

Als een kind in een snoepwinkel worden we tegenwoordig verwend met allerlei verschillende patronen bloemen behang, voor iedere smaak is er wel iets te vinden! Wanneer u een opvallende muur in gedachten heeft, zijn er diverse behangen te vinden die bestaan uit een royale compositie van behang bloemen in allerlei bonte kleuren. Maar onderschat ook een rustig patroon met egale tinten niet, zeker in combinatie met een landelijk of Scandinavische interieurstijl zal deze opbloeien tot uw favoriete plekje in huis.

Bloemetjes behang met een unieke touch

Behalve klassieke dessins op een gladde ondergrond is er ook bloemetjes behang verkrijgbaar met een unieke touch. Denk aan behang met een reliëf! Op dit luxe behang vindt u dan bijvoorbeeld een verhoogd, als fluweel aanvoelend patroon. Het proces van dit soort behang wordt ook wel ‘flocking’ genoemd, en werd in 1680 in Nederland uitgevonden. Op sommige behangen zijn ook kleine reflecterende details te vinden in een mooie metalen kleur, die prachtig dansen in het licht wanneer het zonlicht er overheen valt. Een uniek gebloemd behang dat u keer op keer weer zal verrassen!
bloemen-behang-cole-son-fanfare-flock-behang

Ga het experiment aan met bloemen behang

Het mooie aan een kleurrijk bloemen behang is dat deze op diverse wanden in uw huis aangebracht kan worden, en het toch altijd mooi past in combinatie met uw andere meubelen. Durf het experiment aan te gaan met drukke prints en bonte kleuren, op brede of smalle muren en in meer ruimtes dan alleen de woonkamer. Houd het geheel uiteindelijk in balans door tegenover het drukke bloemen behang een rustig, effen behang te plaatsen. Of ga voor een blikvanger in uw interieur, en behang een paneel met uw favoriete patroon!bloemen-behang-cole-son-woodland-behang

De bloementuin van Cole & Son

Een van de meest bekende merken waarbij u vele soorten prachtig bloemen behang in de collectie kunt vinden, is het Engelse Cole & Son. Deze behangfabrikant ontwerpt en produceert al sinds 1875 kwalitatief hoogwaardige behangen en herintroduceerde ook het proces van het zogenaamde ‘flocking’. Tegenwoordig bestaat het archief van Cole & Son uit een enorme hoeveelheid originele tekeningen, blokdrukontwerpen en zeefdruk ontwerpen waarin alle moderne stijlen en stijlen tussen de 18e en vroege 20e eeuw in vertegenwoordigd worden. Rozen behang, lelie behang of behang met orchideeën, u vindt het allemaal terug in de veelzijdige collectie Cole & Son behang.

Share.

About Author

Leave A Reply