zondag, juni 13

De voordelen van een PVC vloer

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Natuurlijk zijn er tientallen verschillende vloersoorten op de markt. De een houd van houten vloeren en de ander kiest weer liever voor tapijt. Elke vloersoort heeft dan ook zijn eigen voor- en nadelen. In dit artikel zal ik je mee nemen in de voor- en nadelen van de populairste vloersoort van dit moment: de PVC vloeren.

De uitstraling

Om te beginnen zien veel mensen de uitstraling als groot voordeel. De vloeren zijn namelijk enorm mooi en lijken dan ook echt op houten vloeren. Dit zorgt er dan ook voor dat ze er in allerlei kleuren en soorten zijn, waardoor de vloeren in elke huisstijl die je wilt passen. Ondanks dat de vloeren niet “echt” zijn, vinden veel mensen ze wel even mooi als de originele houten vloeren die we allemaal wel kennen.

De uitstraling

Stevig

Doordat de vloeren niet van hout gemaakt zijn, zijn ze een stuk steviger als de meeste andere vloeren. De vloeren zijn dan gemaakt om wel tegen een stootje te kunnen. Dit zorgt ervoor dat de vloer niet beschadigd wordt wanneer je er iets op laat vallen. Oftewel, de PVC vloeren zijn enorm duurzame vloeren die lang mee gaan.

Onderhoud

Wanneer je wilt dat ze zo lang mee gaan, moet je ze natuurlijk wel goed onderhouden. Gelukkig is dit enorm makkelijk. De vloeren zijn namelijk heel glad en dus blijft stof en vuil niet op rare plekken zitten. Verder zijn de vloeren ook enorm makkelijk schoon te maken met wat water en een doekje. Dit zorgt er dan ook voor dat de PVC vloeren als hele hygiënische vloeren worden gezien.

Nadelen

Ook de PVC vloeren hebben een aantal nadelen. Zo is de vloer relatief duur als je kijkt naar andere vloeren op de markt. Verder zijn de vloeren natuurlijk net niet zo mooi als de houten vloeren. Ze lijken er enorm op, maar blijven toch “nep”. Ten slotte zijn de soms een beetje glad, waardoor huisdieren erop kunnen uitglijden, dit geld echter niet voor elke PVC vloer.

Zoek je nou ook een nieuwe vloer en lijkt de PVC vloer jou wel wat? Neem dan zeker een kijkje bij Martijn de Wit vloeren om de leukste vloeren van de markt te vinden.

Share.

About Author

Leave A Reply