donderdag, juli 18

De nieuwe standaard voor zonwering: zonwering met zuignappen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Voor zonwering staat de technologie nooit stil en wordt er altijd gezocht naar nieuwe, betere oplossingen. Een interessante nieuwe ontwikkeling die de nodige aandacht verdient, is zonwering met zuignappen. Want hoewel rolluiken wellicht als eerste bij je te binnen schieten als je denkt aan zonwering, is ook deze vorm het overwegen waard. Zonwering heeft een belangrijke rol bij het weren van de zon, het creëren van privacy en het controleren van de temperatuur binnenshuis. Het is dan ook niet gek dat je niet zomaar iets aanschaft, maar je eerst verdiept in de verschillende opties. We leggen je daarom in dit blog graag meer uit over een screen met zuignappen.

Interessant op twee manieren

Wil je een comfortabele leefomgeving creëren, dan zijn zowel de functionaliteit als de looks belangrijk. Zonwering met zuignappen scoort op beide vlakken. Het is namelijk een product met unieke voordelen dat jouw huis naar een hoger niveau tilt. Wat die voordelen precies zijn lees je hieronder.

Zonwering zonder boren

Het probleemloze installatieproces is een van de grootste voordelen van zuignapzonwering. Waar traditionele rolluiken vaak om een tijdrovende en ingewikkelde installatie vragen, die meestal alleen door een professional gedaan kan worden, zijn screens met zuignappen heel eenvoudig zelf te installeren, door middel van – je raad het waarschijnlijk al – zuignappen. De zuignappen hechten makkelijk aan glas waardoor een boor niet nodig is. Je kozijnen en de muur blijven dus intact, wat deze oplossing uitermate geschikt maakt voor huurhuizen of monumentale panden.

Het oog wil ook wat

Net als bij rolluiken, heb je bij zonwering met zuignappen keuze uit verschillende kleuren, variërend van crème en wit, tot antraciet en zwart én worden de screens op maat gemaakt. Op die manier past het zonnescherm altijd perfect op jouw raam en bij jouw woonstijl. Ook heb je keuze uit semi-verduisterende doeken en lichtdoorlatende doeken, zodat je zelf kunt bepalen hoeveel licht je naar binnen laat. Om het geheel letterlijk tot in de puntjes af te werken, kun je er tevens voor kiezen om de hoeken te verstevigen door middel van kunststof hoekjes voor een nóg strakker resultaat.

Flexibiliteit boven permanente bevestiging

In tegenstelling tot rolluiken bevestig je zuignapzonwering niet permanent op je raam. Door de zuignappen haal je het doek juist heel eenvoudig van je raam, zodat je in de wintermaanden vrij zicht hebt. Ook andere irritaties, zoals het klemmen of haperen van rolluiken, zul je bij zuignapzonwering niet zo snel tegenkomen. En last but not least: ook de prijs van zonwering met zuignappen is er een om blij van te worden. Doordat er geen moeilijke installatie en een monteur aan te pas hoeft te komen is het een kostenbesparende oplossing, zonder dat de kwaliteit er op achteruit gaat.

Dus of je nu op zoek bent naar een screen voor je dakraam, doek om je veranda koeler te maken of om de lichtinval op de benedenverdieping te beperken: zonwering met zuignappen is dé oplossing!

Share.

About Author

Leave A Reply