zondag, april 14

De inzethor: ongestoord genieten van frisse lucht

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De zomer hebben we inmiddels achter ons gelaten, maar ook in het najaar hebben we behoefte aan frisse lucht. Tijdens de oplopende temperaturen in de warme zomermaanden hadden we vaak de behoefte om ramen en deuren wagenwijd open te zetten. Maar wie kent het niet? Je hebt de ramen open voor wat frisse lucht en voor je het weet, vliegt er een hele zwerm muggen je huis binnen. Gelukkig is daar een oplossing voor: de inzethor. Een eenvoudige, doch effectieve manier om ongewenste insecten buiten te houden, terwijl jij wel kunt genieten van de frisse buitenlucht. Maar wat is een inzethor precies en waarom zou jij er een moeten overwegen? 

Wat is een inzethor?

Een inzethor is een hor die je in het kozijn van een raam of deur kunt plaatsen zonder dat je hiervoor hoeft te boren of schroeven. Dankzij een ingenieus kliksysteem zet je de hor stevig vast in het kozijn. Het grote voordeel hiervan is dat je de hor gemakkelijk kunt plaatsen en verwijderen, wat vooral handig is als je deze alleen in de warmere maanden wilt gebruiken.

Ongehinderd genieten van de buitenlucht

Een van de grootste voordelen van een inzethor is dat je zorgeloos je ramen en deuren kunt openzetten zonder last te hebben van insecten. Of je nu in een stedelijke omgeving woont of midden in de natuur, overal waar je woont zijn insecten. Muggen, vliegen, wespen; ze vinden allemaal hun weg naar binnen zodra je een raam of deur opent. Met een inzethor houd je deze ongewenste gasten buiten.

Gezond en milieuvriendelijk

Chemische bestrijdingsmiddelen zoals sprays of elektrische vliegenmeppers kunnen effectief zijn tegen insecten, maar zijn ze ook goed voor jou en het milieu? In veel van deze producten zitten stoffen die niet alleen schadelijk zijn voor insecten, maar ook voor de mens en het milieu. Een inzethor is een milieuvriendelijke en gezonde oplossing. Je gebruikt geen chemische middelen en je bent niet constant bezig met het meppen van insecten.

Behoud van uitzicht

In tegenstelling tot zware gordijnen of lamellen, blokkeert een inzethor je uitzicht niet. De gaasstructuur is zo ontworpen dat je nog steeds kunt genieten van wat er buiten gebeurt, terwijl je binnen beschermd bent tegen insecten.

Flexibiliteit en duurzaamheid

De inzethorren van tegenwoordig zijn gemaakt van duurzame materialen die jarenlang meegaan. Daarnaast bieden ze de flexibiliteit om ze te verwijderen wanneer je maar wilt. Heb je ze in de winter niet nodig? Dan haal je ze er in een handomdraai uit en berg je ze op tot het volgende seizoen.

Veel frisse lucht zonder insecten

De inzethor biedt tal van voordelen voor wie ongestoord wil genieten van de frisse buitenlucht zonder last te hebben van insecten. Ze zijn gebruiksvriendelijk, milieuvriendelijk, behouden je uitzicht en zijn flexibel in gebruik. Als jij nog geen inzethor hebt, is het zeker de moeite waard om te overwegen er een aan te schaffen. Geniet van een zomer zonder muggenbulten en met alle ramen en deuren wagenwijd open. De inzethor maakt het mogelijk.

Share.

About Author

Leave A Reply