zaterdag, november 28

Benut je tuin optimaal met deze tips!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De afgelopen weken hebben we wat meer regen gehad, maar gelukkig is de zon weer terug. Dit betekent dat we weer lekker kunnen genieten van het weer. Als de zon aanwezig is zullen de meesten graag wat tijd in de tuin spenderen, de een om te relaxen en de ander om te tuinieren. Daarom is het extra fijn als de tuin er mooi en opgeruimd bij ligt. In dit artikel zullen we je een aantal tips geven zodat je je tuin optimaal kunt benutten. 

Creëer een fijne sfeer

Om optimaal van je tuin te genieten hoef je niet gelijk alles te veranderen. Dat maakt het juist minder leuk. Begin klein, bijvoorbeeld met het ophangen van leuke verlichting. Een leuke lichtsnoer met warm licht kan je tuin al gelijk een stuk gezelliger maken. Een lichtslinger voegt wat huiselijks toe aan je tuin, ook kun je er leuk mee afwisselen en eens in de zoveel tijd anders ophangen. Ga je toch liever voor functionele verlichting die goed verlicht? Dan zijn lantaarns een hele leuke toevoeging aan de tuin. 

Denk in ieder geval van te voren er over na wat voor sfeer je wilt creëren in de tuin. Wees creatief en leef je uit!

Breng binnen naar buiten

Het klinkt misschien wat gek maar om lekker van je tuin te genieten is het leuk om een soort huiskamer in je tuin te creëren. Dit kun je op verschillende manieren doen, bijvoorbeeld het plaatsen van een mooi tuinhuisje. In een tuinhuisje is het net wat lekkerder en knusser zitten wat later op de avond. Je zit wat warmer maar je bent toch buiten! Een tuinhuisje is ook praktisch aangezien je hier spullen in kunt opslaan, zo ben je ook nog eens efficiënt bezig.

Investeer in je tuinmeubelen

De inrichting van je tuin bestaat voor het grootste gedeelte uit je tuinmeubelen. Er is dan ook meer dan genoeg aanbod, zowel in winkels als online. Het is daarom aan te raden om goed te oriënteren, goedkoop kan namelijk duurkoop zijn. Je wilt natuurlijk graag lang genieten van je aangeschafte meubelen, leg daarom wat meer geld opzij zodat je zeker weet de tuinmeubelen langer meegaan. Er zijn vele aanbieders in dit segment, neem hier een kijkje op de website van Fonteyn, zij hebben een ruim aanbod. 

Share.

About Author

Leave A Reply