zaterdag, mei 28

3 redenen om te kiezen voor shutters als raamdecoratie

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ga je binnenkort verhuizen of ben je van plan om je huidige woning een flinke opfrisbeurt te geven? Dan is de keuze voor de juiste raambekleding van essentieel belang! Vaak wordt er luchtig nagedacht over de raamdecoratie. Vooral de aanschaf van nieuwe meubels, accessoires, verf en vloeren lijkt prioriteit te hebben. Maar wist je dat raamdecoratie enorm belangrijk is om de juiste sfeer in huis te creëren? Het aanbod is echter reuze, hierdoor is het niet gemakkelijk om een keuze te maken. Heb jij wel eens nagedacht over het gebruik van shutters in jouw woning? Wij geven je 3 redenen waarom het verstandig is om te kiezen voor shutters als raamdecoratie.

1.         Shutters op maat

In de ideale wereld zouden alle ramen vierkant moeten zijn. Hierdoor is het vinden van de juiste raambekleding heel gemakkelijk. In de praktijk is dit natuurlijk niet zo. In iedere woning vind je ramen in diverse vormen en afmetingen. Als je geniet van ronde of langwerpige ramen, weet je heel goed wat we bedoelen als we zeggen dat het vinden van de juiste raambekleding een ware crime is. Met de shutters van Shutterkoning is dit probleem gelukkig verleden tijd. Zij kunnen shutters geheel naar eigen wens samenstellen. Hierdoor sluiten de shutters altijd perfect aan op de ramen en geniet jij van een sfeervolle uitstraling in huis.

shutters op maat

2.         Groot aanbod

Dacht je dat je zoektocht naar de juiste raambekleding saai zou worden? Dan heb je het goed mis! Shutters zijn verkrijgbaar in werkelijk alle soorten en maten. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is er. Zo kun je de shutters perfect afstemmen op jouw woning en interieurstijl. Bovendien is het mogelijk om bepaalde woonstijlen te versterken. Ben je dol op een landelijke uitstraling? Kies dan voor houten shutters voor een knus en landelijk gevoel. Hou je van het robuuste van de industriële stijl? Kies dan voor aluminium shutters. De keuze is reuze wat betreft de shutters!groot aanbod shutters

3.         Zet het licht naar eigen hand

Hoe fijn zou het zijn als je het daglicht naar eigen hand kon zetten? Dat je tijdens het ochtendgloren direct kunt genieten van een heerlijk zonnetje en vervolgens de gehele dag door de hoeveelheid licht in eigen hand kon houden? Met shutters is dit mogelijk! De lamellen zijn in diverse standen te kantelen, waardoor je naar eigen wens het licht binnen kunt laten. Dit is niet alleen bevorderlijk voor de sfeer in huis, maar ook nog eens heel praktisch. Jij bepaalt op ieder moment van de dag hoeveel licht je nodig hebt. Bij het lezen van een boek kan het bijvoorbeeld heel vervelend zijn als er continu lichtschitteringen op de bladzijdes terecht komen. Als je aan het werk bent is het echter heel fijn als je geniet van een mooi lichtval.

Zet de shutters helemaal open als je verlangt naar zonlicht en geniet van een verminderd licht bij verblindende momentenDat is het gemak van shutters in huis.

Share.

About Author

Leave A Reply