zaterdag, december 4

Zo maak je jouw huis klaar voor een date

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ga je iemand uitnodigen voor een date bij jou thuis? Dan wil je natuurlijk dat je woning hier helemaal voor klaar is gemaakt. Maar hoe zorg je er nu voor dat je zonder stress je date kunt ontvangen? Je leest het hier!

De grote schoonmaak

Natuurlijk wil je ervoor zorgen dat je hele huis schoon is. Maar voorkom dat het té schoon is, want dit kan ook juist tegenwerken. Heb je een 50 plus date? Dan weet je vast al wel hoe je het een en ander schoonmaakt. Maar wanneer je niet aan vijftig plus dating doet en wat jonger bent, kun je misschien nog wel wat tips gebruiken.

Begin met het stofzuigen van de vloer en alle andere onderdelen van in ieder geval je woonkamer. Daarnaast wil je de spullen in je woning afstoffen. Wanneer je beide doet, kom je al heel ver. Zoals we eerder hebben aangegeven, wil je voorkomen dat het té opgeruimd is. Laat dus vooral wat spullen slingeren. Denk aan boeken of andere spullen die je onlangs gebruikt hebt.De grote schoonmaak

Reinig het toilet en de badkamer

Nogmaals, wanneer je een 50 match hebt weet je vast hoe je het toilet en badkamer goed kunt reinigen. Maar jongere mensen kunnen hier misschien nog wel eens moeilijkheden mee hebben. Zorg er dus vooral voor dat je de gehele badkamer en het toilet goed reinigt. Denk aan het reinigen van de wc maar ook het vervangen van wc-papier. Je wilt juist bij deze ruimtes dat het er verzorgd uitziet, zodat je de beste indruk kunt achterlaten. Overweeg ook zeker om een luchtverfrisser te plaatsen, zodat je zeker weet dat je jezelf nergens zorgen over hoeft te maken.

Ruim etensresten op en zorg voor een nieuwe voorraad eten en drinken

Het komt vaak voor dat mensen hun etensresten in de keuken laten staan. Is dit het geval wanneer je date binnenkomt? Dan zal je eerste indruk gelijk slecht zijn. Ruim dus alles op. Zorg er daarnaast voor dat je een nieuwe voorraad eten en drinken in huis haalt. Je wilt iets lekker aan kunnen bieden aan je date, want dit zal absoluut impact hebben op hoe je date de avond zal ervaren. Vraag eventueel wat je date lekker vindt qua eten en drinken en houdt daar rekening mee met je boodschappen.

Wees niet bang om persoonlijke spullen te laten zien

Je date zal mogelijk gelijk kijken naar zaken waaraan ze je persoonlijkheid kunnen zien. Zo bekijken ze je boeken, maar ook de foto’s van familie. Je zal er misschien aan denken om deze spullen weg te halen, maar dat is niet verstandig. Het is namelijk een perfecte manier om gelijk wat van je persoonlijkheid te laten zien. Wees dan ook niet bang om foto’s te laten staan en je boekenkast in de woonkamer te hebben staan. Want dit is juist leuk voor de date.

Zaken omtrent eventuele huisdieren

Heb je een hond, kat of ander huisdier? Bedenk je dan dat het zo kan zijn dat je date hier last van kan hebben. Dit kan door een allergie. Maar je date kan bijvoorbeeld ook bang zijn voor honden. Vraag dit dus vooraf even na en kom indien gewenst met oplossingen.

Share.

About Author

Leave A Reply