zondag, april 14

Zo decoreer jij je tuin!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Langzaam maar zeker begint de temperatuur te stijgen. Dat betekent dat de zomer steeds dichterbij komt! Wat is er dan fijner dan heerlijk tot rust komen in een mooie tuin? In deze blog bespreken we een aantal tips waarmee jij ervoor zorgt dat jouw tuin aankomende zomer één van de fijnste plekjes wordt om te zijn! 

Hang wanddecoratie op

Als je een eigen tuin hebt is de kans groot dat je ook een tuinafscheiding hebt. Dit kan een schutting zijn, maar ook een muur. Wat deze twee met elkaar gemeen hebben is dat ze vaak niet de schoonheidsprijs winnen. Neem daarom eens de tijd om de muur of schutting een beetje op te fleuren! Hier kun je helemaal je eigen draai aan geven. Denk bijvoorbeeld aan schilderijen, foto’s, borden, spiegels of planten! Je zou er ook voor kunnen kiezen om klimop te plaatsen, dit geeft een mooie natuurlijke uitstraling aan je tuin. 

Bloemen in bloembakken

In een tuin mogen bloemen natuurlijk niet ontbreken. Ze brengen veel vrolijkheid en levendigheid met zich mee. Naast dat je bloemen in de grond kunt planten, kun je er ook voor kiezen om ze in bloembakken te plaatsen. Door dat te doen kun je spelen met verschillende hoogtes en bloembakken. Combineer verschillende bloemsoorten met elkaar om zo een speels effect te creëren. De mooiste bloembakken shop je gemakkelijk online via de webshop van Tuinvoordeel!

Decoreer de zithoek

Of je nou een grote of kleine tuin hebt, in elke tuin is wel een hoekje te vinden waar je heerlijk kan zitten en kan ontspannen. Om je tuin een stukje knusser te maken kun je deze zithoek net wat extra decoratie geven. Dit kun je doen door bijvoorbeeld sierkussentjes aan te schaffen. Speel met verschillende kleuren en vormen voor een vrolijk effect. Daarnaast raden we je aan om de hele ruimte te gebruiken. Kijk eens naar hangende potten en lichtslingers. Zo maak je optimaal gebruik van de ruimte. Om inspiratie op te doen raden we je aan om eens te kijken op Pinterest!

Share.

About Author

Leave A Reply