donderdag, juli 18

Zo creëer jij sfeer in jouw tuin met verlichting

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Het is bijna zover! Het einde van de winter is nabij dus we kunnen snel weer gaan genieten van heerlijke zonnestralen in onze tuin. Eindelijk kunnen we weer heerlijk buiten zitten en genieten van een kop thee of van de lunch. Maar voordat we onze tuin induiken, is het belangrijk om deze goed voor te bereiden, zodat we er optimaal van kunnen genieten. Om de sfeer in de tuin een extra boost te geven, kunnen we spelen met de verlichting. Om er verder achter te komen hoe jij de sfeer in je tuin een boost kan geven met verlichting, lees dan het artikel verder!

Kleine lichtbronnen

Een eerste tip die belangrijk is voor wanneer je sfeer wilt creëren in je tuin, is om gebruik te maken van verschillende kleine lichtbronnen. Deze hoeven dus minder fel te zijn aangezien ze samen je tuin verlichten, en laten we eerlijk zijn: felle lampen doen niet veel goeds voor de sfeer. Je kunt bijvoorbeeld lichtslingers met leuke individuele lampjes ophangen. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de grond en verschillende spotjes in de grond door de tuin heen plaatsen. Voor de rest zijn er ook lampen die je in de grond kunt steken en door de tuin heen kunt verspreiden. Heb je nou een prachtige veranda in je huis? Dan kun je deze ook nog eens voorzien van veranda verlichting. Dit geeft niet alleen sfeer, maar zorgt er ook nog eens voor dat je extra lang in de avond van je veranda kunt genieten.

Warme lichtbronnen

Naast kleine lichtbronnen, zijn warme lichtbronnen ook een geweldige manier om de sfeer in je tuin een boost te geven. Zorg ervoor dat de lampen die je gebruikt warmgekleurd zijn. Verder is het gebruik maken van vuur ook een goede tip om een warme en gezellige sfeer in je tuin te maken. Zo kun je bijvoorbeeld fakkels in je tuin plaatsen, bijvoorbeeld langs het looppad in de tuin. De gezelligheid van een vuurkorf of een kampvuurplaats waar je omheen kunt zitten spreekt natuurlijk voor zich. Let wel op de veiligheid! Pas op kinderen en huisdieren om ongelukken te voorkomen.

Zo zijn kleine lichtbronnen dus een goede manier om een fijn sfeertje in je tuin aan te brengen. Denk daarbij aan veranda verlichting, of bijvoorbeeld aan overkapping verlichting die je kunt ophangen in je overkapping. Zo kun je heerlijk genieten met vrienden en familie van je gezellige en fijne tuin.

Share.

About Author

Leave A Reply