vrijdag, juni 21

Waar moet je op letten bij het huren van een garagebox?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een garagebox wordt tegenwoordig door veel mensen gebruikt. En dat is begrijpelijk. Je bent op zoek naar een opslagruimte voor extra spullen. Een garagebox geeft je nét wat meer ruimte in tegenstelling tot een kleine kamer en het is beter beveiligd. Maar waar moet je op letten? We hebben de spelregels van een garagebox kopen en huren voor je op een rijtje gezet. Met deze tips weet je precies waar je op moet letten bij het huren van een garagebox.

Bepaal van te voren het gewenste formaat

Het formaat van een garagebox is heel belangrijk. Je wilt dat al je spullen in de opslagruimte passen en dat er ruimte is voor meer opslag. Meet eerst de spullen op die je gaat bewaren voordat je bepaalt hoeveel kubieke meter je nodig hebt. Door de maten op te meten, huur je precies het formaat garagebox dat je nodig hebt. Houd er rekening mee: hoe groter de garagebox, hoe duurder de prijs.

Let op de bereikbaarheid

Je hebt nu als het goed is het juiste formaat gekozen voor het huren van een garagebox. Bekijk daarnaast waar de garagebox zich bevindt. Met een garagebox dichtbij huis kan je gemakkelijk en snel spullen laden en lossen. Bepaal of de locatie er veilig uitziet en of het ver van je huis is. Vergeet daarnaast niet of er parkeergelegenheid is om je auto te parkeren.

Let op de huurprijs

De huurprijzen stijgen met de dag. Zowel voor appartementen als voor garageboxen. De prijs van een garagebox hangt natuurlijk af van de grootte en de ligging ervan. De kosten van een garagebox op afgelegen locaties zijn vrijwel lager dan in de buurt van een stad. Aan de rand van grote steden zijn de kosten gemiddeld drie keer zo hoog. Lees jezelf vooraf goed in voordat je een garagebox buiten je budget huurt.

Neem het huurcontract goed door

Bij het huren van een garagebox komen regels kijken. Het is verstandig om de regels in het huurcontract goed door te nemen om miscommunicatie te voorkomen. Bepaal met de verhuurder wanneer de huur wordt geïncasseerd en of er sprake kan zijn van een jaarlijkse huurstijging. Door regels omtrent betalingen duidelijk op papier te zetten, voorkom je onnodige kosten en frustratie.

Share.

About Author

Leave A Reply