zaterdag, mei 28

Tijd voor een nieuw interieur in jouw pand?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Heb je een hotel, restaurant, kantoor of een praktijk? En merk je dat de inrichting niet bij elkaar past? Of denk je dat het tijd is voor iets nieuws? Dan is het leuk om eens te verdiepen en oriënteren op het gebied van inrichting. Projectinrichting met Kato heeft veel mooie voorbeelden om inspiratie op te doen. Zie je het niet zitten om het zelf te ontwerpen? Lees dan verder en kom erachter hoe Kato jou kan helpen!

Geef het uit handen

Kijk je al 20 jaar lang naar dezelfde inrichting en is het tijd voor iets nieuws? Of heb je een nieuw pand gekocht, maar weet je niet goed wat je met deze ruimte aan moet? Dat is helemaal niet gek! Er is tegenwoordig erg veel mogelijk en de trends veranderen elk seizoen. Om het beste uit jouw pand te halen is het verstandig om een professional in de arm te nemen. Er wordt dan een met een frisse blik naar gekeken, wat vaak leidt tot nieuwe inzichten. Het kan zijn dat het koffiezetapparaat toch beter op een andere plek staat, of dat er nieuwe looproutes worden uitgezet. Er wordt dan een hele nieuwe indeling gemaakt van het pand. Door dit uit te besteden kan jij doen waar je goed in bent en nemen de professionals je de rest uit handen.  

Moodboards

Een nieuw interieur is natuurlijk een grote verandering, wat veel geld en tijd kost. Om dit helemaal aan te passen aan jouw wensen, maken de interieur designers en architecten moodboards. Deze moodboards laten zien welke stijlen mogelijk zijn en aan de hand daarvan kan je een keuze maken. Om nog een beter beeld te geven van het concept worden er 2D’s en 3D’s ontworpen, zo kan je gelijk zien hoe het in de ruimte lijkt. 

Kies voor Kato

Wat Kato onderscheid, is dat alle disciplines samenwerken onder één dak. De professionals hebben expertise op verschillende vlakken. Het team bestaat uit: projectadviseurs-en managers, ontwerpers en monteurs. Ze zijn het dan ook allemaal eens: ‘wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent’. Wil je meer weten of heb je vragen? Ga dan naar de website!

Share.

About Author

Leave A Reply