zaterdag, december 4

3x Een steuntje in de rug

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

In tijden van corona, kan het moeilijk zijn om positief te blijven. Toch is dit het best om te doen en deel dat ook vooral. Kijk extra naar elkaar om en geeft een steuntje in de rug. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Om je wat inspiratie te geven, hebben we deze blog geschreven. Wil je erachter komen hoe jij er voor een ander kan zijn? Lees dan snel verder!

1. Verwenpakketje

Een verwenpakketje, is de manier om te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Dit pakket kan uit van alles bestaan. Je kunt het zo gek niet bedenken. Kies items die passen bij de ontvanger en daar mag je best creatief in zijn. Denk aan favoriete snacks, boeken, kaarsen, sokken enz. Je kunt er echt alle kanten mee op. Als het maar past bij de ontvanger. Je kunt zelf kiezen voor een kleuren thema of voor een landen thema. De keuze is helemaal aan jou. Van klein tot groot, het maakt niet uit. Het gaat om het gebaar.

2. Bloemen laten bezorgen

Daar wordt in ieder geval menig mens wel blij van. Al helemaal als de bloemen onverwachts bezorgd worden. Online kan je eenvoudig een boeket samenstellen. Stel een boeket samen die past bij de ontvanger. Inclusief favoriete kleuren en bloemsoorten. Bloemen laten bezorgen kan bij veel partijen. Wij raden Boeketcadeau.nl aan. Zij hebben een groot assortiment aan boeketen en gratis verzending boven een bedrag van 5,95 euro.

3. Kook +1

Sta je toch al elke avond in de keuken? Waarom zou je dat niet delen? Maak wat extra avondeten, de volgende keer dat je kookt. Kook voor een persoon extra en wat je overhebt kun je eenvoudig aan iemand geven die er blij van wordt. Denk hierbij vooral aan mensen die alleen zijn. In je eentje kook je toch minder snel uitgebreid, dus dan is jouw maal extra leuk om te krijgen.
Dit waren ze dan. Zo makkelijk kan het zijn. We wensen je veel succes met de uitvoering van de ideeën. Je bent goed bezig!

Share.

About Author

Leave A Reply