zaterdag, december 4

Gietvloeren voor je woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bij een gietvloer in huis denken de meesten aan een stijlvolle vloerafwerking in de woonkamer. Verder gaan de gedachten meestal niet. Dat is op zich ook logisch, want als je ergens bent en een gietvloer ziet, is dat vaak in de woonkamer.

Dat neemt niet weg dat gietvloeren juist geschikt zijn om toe te passen in de hele woning. Je hoort nog niet zo vaak dat iemand deze vloerafwerking in de badkamer heeft. Of alle slaapkamers er in huis mee heeft voorzien. De keuken vaak nog wel en vooral als de woonkamer er een open verbinding mee heeft.

Creatie van eenheid met een gietvloer in je hele huis 

Een creatie van eenheid als een modern en minimalistisch kunstwerk in je hele huis. Dat realiseer je door de gietvloer in bijna alle ruimtes door te laten lopen. Het ruimtelijke effect is extra sterk aanwezig als je een woonkamer met open keuken hebt. De moderne gietvloer zorgt voor een serene sfeer in je interieur. Het is een basis die rust geeft en dat ook uitstraalt.

Mocht je toch wat meer levendigheid in huis willen dan is daar een oplossing voor. Dat is de optie om de gietvloer in een betonlook met industrieel karakter uit te laten vloeren. De uitvoering in betonlook brengt wat extra leven in de brouwerij. Gewoon heel simpel door kleuren niet 100% met elkaar te vermengen, maar in een levendig patroon te laten ontstaan. De creatie van eenheid is in iedere kleur mogelijk.

Ervaar het fijne comfort van een gietvloer in je slaapkamer

Je stapt met blote voeten uit bed. Hoe fijn is het dan om als je net wakker bent een warm comfort te ervaren. Zo begint de dag al goed. Wist je dat gietvloeren extra hygiënisch zijn omdat er geen kieren, gaatjes en naden zijn? Dat je stof snel verwijdert omdat het gewoon niet aan de vloer plakt? Gietvloeren creëren ook in je slaapkamer de perfecte omstandigheden qua comfort en leefbaarheid. Zo stap je van uit je slaapkamer via de hal zo naar je badkamer waar het ultieme comfort eveneens aanwezig is.

Gietvloeren voor je woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer!

Ook in de badkamer?

Ja, een gietvloer is geschikt voor vrijwel alle ruimtes in je woning en dus ook in de badkamer. De tijd van tegelvloeren is voorbij nu de gietvloer ook in de badkamers aan een opmars bezig is. Schoon, hygiënisch en gemakkelijk als je de badkamer schoonmaakt. Je hoeft niet bang te zijn dat deze ultramoderne en strakke vloer voor glijpartijen zorgt. Water blijft er op liggen, maar de antislipeigenschappen voorkomen dat het oppervlak glad is. Gietvloeren zijn bijzonder stijlvol uit te voeren. Zo creëer je een eigen wellnessoase in je badkamer.

Hoe duur is een gietvloer in het hele huis dan wel niet? 

Het is leuk om hierover nog wat te melden, want een gietvloer in het hele huis is per m2 voordeliger? Vind je dat raar? Dat is heel normaal bij gietvloeren, want de m2 prijs daalt bij een toenemend oppervlak voor plaatsing. De prijs valt voor gietvloeren valt zeker mee.

Share.

About Author

Leave A Reply