dinsdag, augustus 9

Geef een zomerse sfeer aan je tuin

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nu het weer mooi weer wordt is de tuin een fijne plek om te zijn. Lekker in het zonnetje relaxen? Dan moet je natuurlijk wel lekker, maar zeker ook gezellig, kunnen zitten. Hieronder lees je meer over tuinkussens die sfeer geven aan je tuin, maar ook super comfortabel zijn.

Soorten kussens

Er zijn veel verschillende soorten tuinkussens. Het is daarom belangrijk om goed te kijken welke kussens goed bij jouw tuinmeubelen passen. Loungekussens zijn kussen die perfect zijn voor een loungeset of loungebank. Tuinstoel kussen zijn weer geschikt voor een losse tuinstoel. Welke soort tuinmeubelen je ook hebt, bij Tuinkussenstore vind je altijd geschikte kussens voor jouw tuinmeubels.

Mocht je nog geen tuinmeubelen hebben dan zijn pallets misschien iets voor jou. Een tuinmeubel is namelijk eenvoudig zelf te maken van pallets en momenteel erg populair. Ook voor pallets zijn er namelijk speciale tuinkussen beschikbaar.

Tuinkussens zijn de basis voor een gezellige zithoek in de tuin. De trend van dit jaar is tuinmeubels met een Scandinavische stijl met daarin tuinkussens met een basic kleur. Maar mocht je hier niet van houden, kunt u nog altijd kiezen voor tuinkussens met een leuke print of felle kleur. De kussens zijn verkrijgbaar in vele kleuren en prints, waardoor er altijd wel een kleur naar jouw smaak is. Neem bijvoorbeeld groene kussens die mooi staan bij de planten en het gras. Of kies voor een neutrale kleur die eenvoudig te combineren is met leuke felle sierkussens.Geef een zomerse sfeer aan je tuin

Sierkussens

Als je de basis kussens voor jouw tuinmeubelen hebt gevonden is het tijd om de boel wat sfeer te geven met sierkussens. Sierkussens geven naast comfort, meer sfeer aan je tuin. Sierkussen zijn vaak voorzien van leuke prints en mooi kleuren. Hierdoor creëer je diepte maar geef je je loungeset of tuinmeubel ook gezellige sfeer. De kleur en de print van de sierkussen bepalen de uitstraling van je lounge- of tuinset. Kies je bijvoorbeeld voor een drukke felle print of voor een effen kleur zonder print? De keuze is aan jou.

Share.

About Author

Leave A Reply