woensdag, juni 29

Een nette woning met een speelgoedmand

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een opgeruimde woning is essentieel voor de uitstraling van je interieur. Hoe fraai je je interieur ook aangekleed hebt en hoe mooi de accessoires wel niet zijn, alles valt en staat met hoe net je woning er uit ziet. Rondslingerend speelgoed en dergelijke zaken werken nou eenmaal niet erg bevorderlijk voor de sfeer in je woonkamer, om die reden is de juiste speelgoedmand een belangrijk aspect van de inrichting van je interieur! Gelukkig zijn er tegenwoordig een hoop soorten speelgoedmanden in omloop zodat je altijd wel een exemplaar kan vinden die goed bij je interieurwensen past. In deze blog laten we je kennismaken met een aantal kenmerken en voordelen van de speelgoedmand, in onze ogen een onmisbaar item. Zelfs zonder kinderen in je huishouden biedt de speelgoedmand je namelijk een hoop opties.

Kies voor natuurlijke materialen

Hoewel veel mensen bij het horen van het woord speelgoedmand al gauw denken aan de bekende plastic opbergboxen is dit over het algemeen niet de meest optimale keuze. Zo zijn wij fan van speelgoedmanden die van natuurlijke materialen zijn gemaakt, kies bijvoorbeeld voor een rotan speelgoedmand! Deze is erg stevig zodat je er een hoop spullen in kwijt kan zonder dat deze zal beschadigen. Daarnaast is de uitstraling van een natuurlijk materiaal als rotan nou eenmaal vele malen leuker om in je woning te hebben dan een box die van kunststof is gemaakt.Kies voor natuurlijke materialen

Speelgoedmanden van natuurlijke materialen zijn de laatste jaren steeds meer in omloop gekomen. Tegenwoordig zie je dan ook steeds meer verschillende varianten, denk bijvoorbeeld aan manden die voorzien zijn van een unieke kleur. Kleuren als roestbruin en antracietgrijs dragen voor een groot deel bij aan de sfeer van je interieur, een dergelijk item is dan ook een echte aanwinst voor je woning. Daarnaast zorg je er met een uniek item ook nog eens voor dat je je woning helemaal naar jouw wensen inricht, perfect dus voor wanneer je van personalisatie houdt!

Combineer de speelgoedmand met andere items

Hoewel we wanneer we aan een speelgoedmand denken al snel denken aan de functionele mogelijkheden mogen we ook zeker de decoratieve waarde van dit item niet vergeten. Dankzij het vaak grote formaat van de speelgoedmand biedt deze je verschillende opties om decoratieve accessoires te plaatsen. Zo kan je de speelgoedmand bijvoorbeeld uitstekend combineren met een lekker zacht plaid of een sierkussen, zo geef je de mand een warme uitstraling en kan je deze (afhankelijk van het type) ook nog eens gebruiken als klein bankje.

Naast sierkussens en plaids zijn ook sierverlichtingen als windlichten en lantaarns goed te combineren met speelgoedmanden. Je kan de mand namelijk ook zien als decoratief platform, zo kan je alle kanten op. De speelgoedmand is dus veel meer geworden dan enkel een opberger, hoe zou jij de speelgoedmand in jouw interieur gebruiken?

Share.

About Author

Leave A Reply