maandag, mei 29

Dit zijn de voordelen van screens voor de ramen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ben je op zoek naar een oplossing om de zon zoveel mogelijk buitenshuis te houden? Dat is, zeker in de zomerperiode, geen slecht idee. Aangezien we zoveel mogelijk op onze energierekening willen besparen, is het een strak plan om naar andere opties te kijken dan een airco of ventilator. Waarom screens de ideale uitkomst zijn? We leggen het je graag uit met de volgende vijf voordelen.

Duurzame investering

Het installeren van een screendoek is een duurzame investering. Dit komt niet alleen doordata het heel sterk materiaal is waardoor het lang meegaat, maar ook omdat je hierna geen kosten meer hebt om het huis af te koelen. De zon buitenshuis houden is de snelste manier om het huis koel te houden, zeker als je het vergelijkt met een airco.

Gemakkelijke installatie

De installatie van een screendoek is binnen een paar uur gedaan. Het ligt natuurlijk aan hoeveel ramen je wilt voorzien van een dergelijke installatie, maar in principe kan het snel geregeld zijn. Daarnaast is het ook nog eens een vrij makkelijke klus, dus je zou het ook prima zelf kunnen doen.

Hele jaar door te gebruiken

Een screendoek kun je het hele jaar door gebruiken, ook als het niet per se warm is. Doordat deze strak op het raam geplaatst wordt kan het beter tegen wind dan bijvoorbeeld een zonnescherm. Zelfs bij een flinke regenbui hoef je de screens niet noodzakelijk omhoog te halen, waardoor je ze echt bij bijna alle weersomstandigheden kunt gebruiken.

Snel te vervangen

Hoewel screendoeken ontzettend lang meegaan, kun je ze ook heel snel en gemakkelijk vervangen. Een screendoek vervangen kost niet veel en zeker als de installatie al hangt en nog goed is, kun je tegen een kleine prijs het doek snel omwisselen. Zo heb je binnen een mum van tijd een nieuwe uitstraling aan de buitenkant van je woning en kun je weer jaren vooruit.

Verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten

Als je op zoek bent naar het perfecte screendoek, dan heb je geluk. Je kunt screendoeken namelijk in allerlei kleuren vinden, zodat er altijd wel iets tussen zit wat je mooi vindt en wat goed bij je huis past. Daarnaast koop je altijd een screendoek op maat, waardoor deze perfect over jouw raam heen geplaatst kan worden. Zo ziet de buitenkant van jouw woning er direct verzorgd en strak uit, zonder dat het je extra moeite kost.

Share.

About Author

Leave A Reply