zaterdag, januari 25

De schoonheid en gemak keramische houtlook tegels

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Voor degenen onder u die de schoonheid van hout look tegels nog niet zijn tegengekomen, zijn wij er zeker van dat u uzelf afvraag hoe realistisch hout look tegen er daadwerkelijk uitzien en of deze te vergelijken zijn met een échte houten vloer. Nou ja, dat doen ze! Het keramisch parket bij Tegelmegashop is afkomstig uit Italië en Spanje zijn ongelooflijk authentiek, geproduceerd met de nieuwste inkttechnologie; hierdoor geven ze de diepte en kleur van natuurlijk hout weer. Hout look tegels of keramisch parket, zoals ze ook wel genoemd worden, worden geleverd met verschillende prints en varianten, zodat u er zeker van kunt zijn dat wanneer deze tegels eenmaal gelegd zijn, hun realistische karakter behouden blijft met minimale patroonherhalingen.

Hout look tegels

De hout look tegels bij Tegelmegashop zien er niet alleen uit als écht hout, maar voelen ook aan als echt hout. Dit komt doordat het oppervlak van de tegels een textuur heeft die de verhoogde houtnerven en knoesten nabootst – de gelijkenis is eerlijk gezegd ongewoon knap.

Wat deze tegels nog aantrekkelijker maakt, is dat ze u in staat stellen om alle charme en natuurlijke aantrekkingskracht van écht hout te ervaren, maar dan met de algemene voordelen van keramiek. Keramische tegels zijn hard en dicht van aard, wat betekent dat deze tegels zeer duurzaam en waterbestendig zijn én ook nog eens gemakkelijk kunnen worden gereinigd.Hout look tegels

De onderstaande punten geven een aantal extra voordelen die hout look tegels hebben in vergelijking met parketvloeren;

  • U hoeft zich geen zorgen te maken over de behandeling van hout of voortdurend onderhoud zoals strippen, schuren of opnieuw afdichten
  • Hout look tegels zijn ongevoelig voor opstijgend vocht, schimmel en verval
  • Door het niet-absorberende keramische materiaal zijn deze tegels super hygiënisch.
  • Keramische tegels zullen niet verbranden of giftige dampen afgeven waardoor ze brandwerend zijn.
  • Geen risico op kleurverandering
  • Knaagdieren- en houtwormbestendig
  • Slijtvast en hielbestendig, wat betekent dat je die stiletto’s aan kunt houden!
  • En, omdat sommige van onze hout look series verkrijgbaar zijn met een extra antislip laag, betekent dit dat u deze prachtige, aardse tegels ook in natte ruimtes kunt hebben – yeah!

Het spreekt voor zich dat keramisch parket de perfecte oplossing is bij het zoeken naar geschikte en stijlvolle keuken- en badkamervloer. De beste manier om de details en authenticiteit van deze tegels ten volle te waarderen, is door een bezoek te brengen aan onze 1000m² grote showroom gelegen nabij het Retailpark in Roermond. Bekijk ook online alle houtlook tegels van Tegelmegashop.nl. Heeft u online een mooie houtlook tegel gezien? Vraag dan eenvoudig een sample aan en wij sturen deze met plezier via de post op! Indien u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord.

Share.

About Author

Leave A Reply