dinsdag, december 6

De fysiotherapeut als masseur thuis

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Er zijn klachten die door masseren verholpen kunnen worden. Kun je zelf niet goed de deur uit dan komt de fysiotherapeut na overleg bij je thuis. Er zijn veel massages mogelijk voor diverse ongemakken, sportmassages, zwangerschapsmassages, ontspanningsmassages. Ook bedrijfsmassages worden gegeven. Wanneer er veel gezondheidsklachten binnen een bedrijf zijn, veel ziektemeldingen dan kan een bedrijf ervoor kiezen bedrijfsmassages in te voeren. Deze gebeuren uiteraard niet thuis, maar op het bedrijf zelf. Hiermee wil het bedrijf uitval door ziekte en kwalen voorkomen (houding achter pc bijvoorbeeld kan aandacht vragen), maar ook de juiste meubels waaraan men werkt.

Masseren kan uitval voorkomen

Wil jij een massage aan huis, dan heb je plaats nodig om de massagetafel van de masseur te plaatsen, verder niets. Heb je last van je nek, schouders enz. dan kan de juiste massage uitval op je werk voorkomen. Naast een massage zal de masseur tips geven voor de juiste houding. Heel belangrijk als je een groot deel van je werkdag zittend moet doorbrengen. Er is aandacht voor je houding, maar ook voor de meubels die je gebruikt. Al kan vanuit jouw huis het meubilair op het bedrijf niet beoordeeld worden. Bij ernstige klachten kan een masseur of fysiotherapeut zo ver gaan dat hij of zij vraagt om het bedrijf te mogen bezoeken om vooral de stoel en de hoogte van de werktafel te beoordelen.

Ontspanningsmassage aan huis

Stress is de ziekte van de eeuw. We zijn allemaal druk en stress ligt op de loer! Op tijd en met regelmaat ontspannen lukt niet iedereen. De cirkel is rond! Een ontspanningsmassage op geregelde tijden kan veel problemen voorkomen. Je voelt je als herboren na deze behandeling. Gun jezelf dit cadeautje en laat je thuis masseren voor dat heerlijke ontspannen gevoel. Ken jij iemand die deze behandeling ook erg hard nodig heeft, maak een afspraak voor twee personen bij jou aan huis. Een ontspanningsmassage aan huis zal ook erg goed in de smaak vallen als cadeautje. Na de behandeling stroomt je bloed weer heerlijk door je lichaam, bloedvaten verwijden zich, spieren worden geprikkeld. Door het kneden, strijken en knopen losmaken tijdens het masseren zullen afvalstoffen beter worden afgevoerd en de spierfunctie verbetert.

Ontspanningsmassage aan huis

Voordelen massage aan huis

Er zijn veel voordelen te noemen als je kiest voor een massage aan huis:

  • Je maakt een afspraak en de masseur komt bij je thuis, je hoeft de deur niet uit. Prettig als je veel pijn hebt, geen vervoer, kleine kinderen enz.
  • Je hebt geen reistijd, geen parkeerprobleem.
  • Geen oppas nodig als je kinderen hebt.
  • Alleen het masseren zelf kost je tijd, daarna ga je verder met je werkzaamheden.
  • Je kunt een collega, vriendin enz. uitnodigen om ook een massage te krijgen. Maak in dat geval dan wel een afspraak voor meer dan één persoon.
  • Prettig voor ouderen die moeilijk ter been zijn en/of op anderen zijn aangewezen voor vervoer.
  • Eenvoudig online afspraak maken.
Share.

About Author

Leave A Reply