maandag, mei 29

5 tips bij het kopen van een nieuwe kledingkast

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

We zullen allemaal een keer toe zijn aan een nieuwe kledingkast. Bijvoorbeeld omdat je gaat verhuizen en je huidige kledingkast niet bij de interieurstijl past of omdat je wellicht toe bent aan een geheel nieuwe kastindeling. Het kopen van een nieuwe kast is tegenwoordig niet eenvoudig. Het aanbod is reusachtig. Je beschikt over ontzettend veel verschillende mogelijkheden. Van de meest fantastische materialen tot de meest bijzondere stijlen. Daarnaast kunnen de kasten ook nog eens geheel naar wens ingedeeld worden. Geen wonder dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Daarom wordt het hoog tijd om je de nodige inspiratie en tips te geven bij het kopen van een nieuwe kledingkast. Zo wordt het kopen van een nieuwe kast niet alleen een stuk gemakkelijker, maar je weet ook nog eens zeker dat je geen miskoop begaat. Zo bespaar je dus ook nog eens een heleboel geld op de lange termijn. Hier zijn 5 tips om jou op weg te helpen!

1.      Kledingkast op maat?

Voordat je naar een nieuwe kledingkast gaat kijken, is het eerst belangrijk om jezelf enkele vragen te stellen. Kies je bijvoorbeeld voor een standaard kledingkast of laat je deze geheel op maat maken? Steeds meer mensen kiezen ervoor om een kast op maat te laten maken. Hierbij is het mogelijk om deze geheel naar eigen wens samen te stellen. Dit is vooral fijn als je een geheel andere kastindeling wilt dan waar normaal gesproken voor wordt gekozen. Of wanneer je bijvoorbeeld een gekke hoek in de slaapkamer hebt en hier de kledingkast in wilt laten plaatsen. Zo zorg je ervoor dat de volledige ruimte in de slaapkamer optimaal benut wordt. Dat bespaart niet alleen veel ruimte, maar hierdoor oogt de ruimte ook nog eens een stuk mooier.

Wanneer je een beetje op je budget moet letten, is het vaak beter om voor een standaard kast te kiezen. Deze zijn in alle soorten, maten en prijzen verkrijgbaar. Voor een kast op maat ben je toch al snel wat meer geld kwijt.

2.      Extra’s

Kies je voor een kledingkast van Emob.nl? Dan kies je niet alleen voor een kast, maar beschik je ook nog eens over talloze verschillende opties om deze geheel naar eigen wens af te stemmen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een extra spiegel op de deuren te laten plaatsen. Dat ziet er niet alleen heel sfeervol uit en geeft de slaapkamer een ruimtelijke uitstraling, maar het is ook nog eens fijn om direct je zelfgekozen outfit te checken.

Het is ook bijvoorbeeld mogelijk om extra verlichting in de kast te laten plaatsen. Handig, want zo kan je zelfs in het donker jouw mooiste outfit uitzoeken! Dat bespaart je weer een hoop modemissers.

3.      Open of dichte kast

Ook belangrijk om rekening mee te houden is de uitstraling van de kast. Natuurlijk moet het ook gewoon praktisch zijn. De eerste keuze die je zal moeten maken is dan ook of je voor een dichte of een open kledingkast kiest. Groot voordeel van een open kledingkast is dat deze doorgaans een stuk goedkoper is en ook nog eens minder kolossaal oogt. Wel is het belangrijk om een open kledingkast altijd zo net mogelijk in te delen. Doe je dit niet, dan oogt dit al gauw heel rommelig. Er is immers niets te verbergen achter kastdeurtjes. Bovendien is een open kast gevoeliger voor stof. Weet je zeker dat je de kledingkast nooit geheel netjes zal houden? Dan is het beter om voor een dichte kast te kiezen. Zo voorkom je een rommelige uitstraling in de slaapkamer.

Share.

About Author

Leave A Reply