dinsdag, december 6

Houdt jouw huishouden al rekening met het milieu?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Als u wil besparen op uw vaste lasten, is het verlagen van uw energierekening een goede keuze. Om uw energierekening te verlagen is het erg belangrijk om bewustwording te creëren over uw energie verbruik. Kijk bijvoorbeeld eens hoeveel energie uw koelkast verbruikt en zoek uit of het rendabel is om deze te vervangen voor een zuinige koelkast. Zelfs het vervangen van oude onzuinige gloeilampen lampen erg veel kosten besparen. Dan bent u gelijk milieubewust bezig! Echter is de makkelijkste slag om te besparen op uw energierekening is door het energie vergelijken

Energieleverancier met de laagste tarieven

Tegenwoordig neemt overstappen naar een andere energieleverancier nauwelijks tijd in beslag. Waar overstappen van leverancier vroeger ontzettend lastig was in verband, bent u vandaag de dag zo overgestapt. Omdat energie een low interest product is, is het grootste deel van Nederland hier niet mee bezig. Ondanks dat Energie niet voor iedereen een dagelijkse gespreksonderwerp is, is erg zonde van uw geld als u te veel blijft betalen bij uw huidige energieleverancier. Dit wil toch u toch ook niet? Op easyswitch vindt u gemakkelijkst goedkopere energieleveranciers. Als u overstapt van energieleverancier hoeft u niet bang te zijn dat er nieuwe kabels worden gelegd, alles gebeurt via dezelfde kabel alleen Overstappen is helemaal gratis en alles wordt voor je geregeld. 

Energieleverancier met de laagste tarieven

Besparingen in huis

Wanneer je maximaal wilt besparen is het goed om binnenshuis ook een aantal aanpassingen te doen. Vervang de gloeilampen bijvoorbeeld voor ledlampen. Deze zijn veel zuiniger. Ook is het belangrijk alle apparaten uit te schakelen wanneer je vertrekt en alle lampen uit te doen wanneer je weggaat. Douche eens wat korter, dit scheelt ook al een hoop. We staan namelijk automatisch langer onder de douche dan we zouden moeten. 

Share.

About Author

Leave A Reply