zondag, april 14

Geef je tuintafel een make-over!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Voor veel mensen is de tuintafel een belangrijk onderdeel van hun buitenruimte. Het is de plek waar vrienden en familie samenkomen voor gezellige barbecues, zomerse diners en ontspannen borrels. Maar na verloop van tijd kan je tuintafel er wat saai uit gaan zien. Gelukkig zijn er talloze manieren om je tuintafel op te fleuren en zo een nieuwe look te geven! In dit artikel delen we leuke ideeën om je tuintafel weer tot leven te brengen.

Leuke manieren om je tuintafel op te fleuren

Een van de makkelijkste manieren om je tuintafel op te fleuren is door gebruik te maken van een kleed. Een tuintafelkleed biedt niet alleen bescherming tegen krassen en vlekken, maar het geeft ook direct sfeer aan je tuin of terras. Veel mensen denken bij een tafelkleed misschien aan oubollige patronen, maar tegenwoordig zijn er genoeg moderne en trendy opties verkrijgbaar. Kijk maar eens bij hiptafelzeil. Zij hebben een groot assortiment aan buiten tafelkleden en voor tafelzeilen voor binnen! Tijdens warme zomerdagen kan het lekker verkoelend zijn om voor lichtere kleuren te kiezen, zoals pasteltinten of wit. Dit geeft een frisse uitstraling aan je tuinmeubels en creëert tegelijkertijd een rustige sfeer. Een andere manier om je tuintafel op te fleuren is door gebruik te maken van accessoires. Denk hierbij aan kaarsen, bloemen en planten. Kaarsjes zorgen niet alleen voor sfeer als het begint te schemeren, ook houdt het beestjes druk bezig om rond het licht te vliegen. Dit scheelt een hoop gezoem rondom je oren! Vind je het branden van kaarsjes toch wat eng zo op tafel? Kies van voor LED-kaarsjes deze worden niet warm maar geven wel de sfeer van kaarsjes. Dan Bloemen en planten zijn natuurlijk altijd een mooie toevoeging aan tafel. Dit zorgt voor gezelligheid en kleur.

De voordelen van een tuintafelkleed voor buiten op tafel

Uiteraard is het ook belangrijk om rekening te houden met de functionaliteit van je tuintafelkleed. Zorg ervoor dat deze groot genoeg is om overhangend langs alle kanten van de tafel te vallen. Ook is het belangrijk dat deze makkelijk schoon te maken is na gebruik. Maak een tafelkleed altijd schoon met een mild sopje en haal hierna nog een schone doek eroverheen. Dit voorkomt dat zeep in het materiaal bijt en deze poreus wordt.

Share.

About Author

Leave A Reply