donderdag, juli 18

5x geweldige housewarming cadeaus!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een housewarming party is tegenwoordig helemaal hot. Wanneer mensen eindelijk zijn uitgeklust in hun nieuwe woning, nodigen ze al hun dierbaren uit om dit moment met hun te vieren en het huis te bewonderen. Wanneer je jouw eerste housewarming party uitnodiging ontvangt, schiet je toch al snel in de stress. Wat geef je jouw goede vriend, broer, zus of verre kennis in hemelsnaam cadeau? Wat is gebruikelijk om te geven voor een housewarming party? Ga je voor een ouderwetse bos bloemen, doos chocola en een fles wijn of wil je echt iets unieks? Geen paniek! Wij helpen je graag een handje en zetten de 5 beste housewarming cadeaus voor jou op een rijtje.

1.         Gepersonaliseerde wijnkoeler

Is de gastheer van de housewarming party een enorme wijnliefhebber? Dan is het wellicht leuk om hem een gepersonaliseerde wijnkoeler cadeau te doen. Zeker tijdens de zomermaanden komt deze zeker van pas en je kunt hem geheel naar wens laten graveren. Een wijnkoeler bedrukken is toch een stuk unieker dan simpelweg een fles wijn cadeau doen. Met die uniciteit scoor je vast punten op het feestje!

2.         Cadeaukaart

Misschien niet het meest originele cadeau wat je kunt verzinnen, maar deze valt zeker altijd in de smaak. Kies bij voorkeur voor een cadeaukaart bij bekende woonwinkels of vraag van tevoren na wat ze nog voor hun huis kunnen gebruiken. Dan kun je de cadeaukaart hierop aanpassen. Wellicht willen ze misschien nog de tuin aanpakken en komt een cadeaubon van een bekend tuincentrum dan zeker van pas. Het grootste voordeel van een cadeaukaart is dat ze zelf iets kunnen uitzoeken voor hun huisje en dat je altijd geheel binnen je eigen budget blijft.

3.         Mooie fotolijstjes

Een nieuwe woning betekent tevens ook een nieuwe start. Hij of zij kan vanaf nu weer nieuwe herinneringen gaan maken. En hoe leg je deze beter vast dan met een geweldig fotolijstje? Bovendien zijn fotolijstjes ook nog eens geweldige sfeermakers en kunnen ze de woning direct een persoonlijke touch geven.

fotolijstje

Kies bij voorkeur voor unieke lijstjes, zodat deze echt een ‘wow-factor’ bevatten tijdens het geven van het cadeau. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om alvast een foto af te drukken en deze in het lijstje te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke foto van jullie samen of een foto waar een grappige anekdote in verwerkt is. Zo scoor je gegarandeerd punten bij de gastheer!

4.         Een originele sleutelhouder

Wat is er toepasselijker voor een housewarming party dan een originele sleutelhouder? Dit is niet alleen een ontzettend leuke eyecatcher voor aan de muur, maar ook nog eens heel praktisch. Iedere huisbezitter zal immers erkennen dat de sleutels van het huis met regelmaat zoek zijn. En omdat er niets vervelender is dan in alle haast je sleutels zoeken als je de deur uit moet, komt een originele sleutelhouder dan ook zeker van pas.

5.         Een barbecue

Is de huiseigenaar ontzettend goed in koken en houdt deze regelmatig bbq-feestjes? Bekijk dan of het mogelijk is om een barbecue cadeau te doen. Deze kun je zo duur maken als je zelf wilt. Als je zelf weinig te besteden hebt, is het vaak ook nog mogelijk om dit met andere uitgenodigde gasten te geven. Samen een groot en praktisch cadeau geven valt vaak veel meer in de smaak dan allemaal kleine tierelantijntjes.

Share.

About Author

Leave A Reply