maandag, mei 27

5 originele verjaardagscadeaus om te geven

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Het vinden van het perfecte verjaardagscadeau kan soms heel lastig zijn. Bloemen, chocolade en cadeaubonnen zijn cadeautjes die altijd een prima keuze zijn. Toch is het misschien leuk om eens wat anders te proberen. Hieronder staan daarom vijf originele verjaardagscadeaus benoemd die zeker in de smaak zullen vallen.

Een uitje

In plaats van een fysiek cadeau is het leuk om een een onvergetelijke ervaring te geven. Denk bijvoorbeeld aan een kookcursus, een workshop schilderen of zelfs een dagje uit naar een pretpark of dierentuin. Samen een ervaringen beleven worden herinneringen die een leven lang meegaan.

Een persoonlijke sterrenkaart

Wanneer het cadeautje voor een speciaal persoon is, kan het mooi zijn om een dierbaarcadeau te maken. Zo is een gepersonaliseerde sterrenkaart een mooi cadeau. Deze kaart toont precies hoe de sterren stonden op een specifieke datum en locatie, zoals bij een geboorte of trouwdag. Naast dat het een betenisvol cadeau is, is het uniek en zal dat zeker gewaardeerd worden.

Een abonnement op een boekenclub

Voor de boekenliefhebber is een abonnement op een boekenclub een geweldig cadeau. Elke maand ontvangt de ontvanger dan een nieuw boek. Soms komen de boeken met extra’s zoals exclusieve kortingscodes of auteursnotities. Het is een cadeau dat blijft geven, maand na maand. Dit is ook leuk met tijdschriften: een tijdschriftenabonnement. 

Een fotoshoot

Een fotoshoot is een fantastische manier om speciale momenten vast te leggen en herinneringen te koesteren. Of het nu gaat om een gezinsportret, een verlovingsshoot of een sessie met vriendinnen: een fotoshoot is een leuke manier om dierbaren op hun best vast te leggen. 

Een DIY-cadeaupakket

Stel een doe-het-zelf cadeaupakket samen met ingrediënten en instructies voor het maken van iets unieks, zoals zelfgemaakte kaarsen, bathboms of geurige zeepjes. Het is een creatief en persoonlijk cadeau dat de ontvanger urenlang plezier zal bezorgen.

Een tuinplant

Een ander cadeau dat altijd leuk geeft, is een tuinplant. Een tuinplant is meer dan alleen een decoratie in de buitenruimte; het brengt schoonheid, sfeer en zelfs functionaliteit aan elke tuin. Of het nu gaat om kleurrijke bloemen die de zintuigen prikkelen, groenblijvende struiken die privacy bieden of kruiden die culinaire toevoeging bieden. Daarnaast is dit vooral leuk om te geven op een housewarming, zo heeft de ontvanger er lang plezier van. Maar ook als verjaardagscadeau of jubileum cadeau is een tuinplant perfect.

Share.

About Author

Leave A Reply